Catalin Botezatu si-a creat propria prajitura

Desi se mentine intr-o forma de zile mari, Catalin Botezatu este un mare iubitor de dulciuri rafinate, in calatoriile lui cauta locatii gourmet pentru a testa cele mai inedite mancaruri.

La Londra a descoperit la faimosul hotel Dorchester, unde e un adevarat ritual cu ceaiul de la ora 5, ceaiul Masala de care s-a indragostit. De atunci si-a dorit sa regaseasca gustul Masala intr-o prajitura. Impreuna cu manufactura de prajituri Adore Cakes, a conceput un cheecake cu Masala si fructe lychee, preferatele lui. Dupa ore intregi de combinatii, amestecuri, incercari a iesit Adore Cheescake by Catalin Botezatu.

"Ador dulciurile, sunt un mare iubitor, si daca e ceva la care nu ma pot abtine, ei bine nu ma pot abtine la prajituri, nu-mi place ciocolate, imi plac prajiturile elaborate, in care simt ingrediente fine, imi plac dulciurile cu arome si texturi speciale.

Dupa calatoria la Londra am conceput impreuna cu prietena mea Alina, care e proprietara unei manufacturi de prajituri rafinate, Adore Cakes, acest cheescake special, care e o minunatie gastronomica, bun de te lingi pe degete. Uite asa am ajuns si cocreator de prajituri", a declarat Catalin Botezatu.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod