Casa ta va iubi noul magazin Dormeo Home

Primul magazin Dormeo Home s-a deschis în București.

Senzația așternuturilor proaspete pe un pat confortabil, un mic dejun delicios servit într-o dimineață leneșă de duminică și mirosul de curat al casei tale sunt câteva dintre lucrurile care-ți transformă casa într-un cămin adevărat. Magazinul Dormeo Home, deschis în premieră în Europa, în Afi Palace Cotroceni din București, promite să ofere soluțiile optime pentru o viață mai sănătoasă.

Noul magazin oferă o soluție completă pentru un somn mai bun, pentru gătitul mai sănătos și rapid, și pentru un cămin curat, toate alăturate conducând la o experiență superioară pentru client, unică pe piața de retail din România. Pe o suprafață de 150 de metri pătrați, Dormeo Home găzduiește toate produsele din gamele Dormeo (soluția completă pentru somn), Delimano (soluția completă pentru gătit) și Shark (soluția pentru curățenie), în 3 zone dedicate din cadrul magazinului.

În total, peste o mie de produse sunt disponibile pentru confortul desăvârșit al casei, fie că îți dorești o saltea de cea mai bună calitate pentru a-ți asigura un somn perfect sau o tigaie cu înveliș ceramic pentru mese sănătoase în fiecare zi.

Printre produsele principale ale noului magazin sunt saltelele Dormeo, special dezvoltate pentru a oferi suport personalizat și un confort excelent, în funcție de preferințele tale în ceea ce privește fermitatea, materialele etc.

De asemenea, Dormeo oferă o gamă variată de perne, atât cu design anatomic, cât și clasic, umplute cu materiale antialergice de calitate ridicată.

Un nou produs de la Delimano este Tempo Presto Pressure Cooker, un sistem pentru gătit care te ajută în prepararea rapidă și mai sănătoasă a meselor. Delimano Tempo este realizat pentru uz zilnic și  oferă posibilitatea de a găti atât tradițional cât și sub presiune.  

Produsele Shark oferă soluția optimă pentru o casă perfect curată și dezinfectată: tehnologia de ultimă generație bazată pe aburi, pentru toate produsele Shark Steam. Sistemul de aspirare complet etanș al produsului Shark Navigator Lift-Away oferă o curățare mai economică, eco-friendly și sigură pentru întreaga familie.

Dormeo Home își întâmpină clienții cu o senzație reconfortantă “de acasă”, într-un spațiu deosebit și bine delimitat, cu produse care oferă soluția completă pentru un cămin mai curat, mai sănătos și foarte confortabil.
Designul magazinului a fost creat cu ajutorul echipei internaționale din Cehia, Slovenia, România și Croația, sub atenta supraveghere și coordonare a Dariei Podboj, proprietara unei agenții de design interior din Praga, specializată în design de produs, de la rezidențial la clădiri de birouri, hoteluri și retail.

Magazinul Dormeo Home este deschis în Afi Palace Cotroceni începând cu 5 Aprilie, în apropierea hypermarket-ului Real și va oferi săptămânal/lunar promoții și evenimente speciale, punând la dispoziția consumatorilor noi idei pentru împrospătarea casei, cu fiecare produs cumpărat.


De peste 10 ani, Dormeo concepe și produce saltele din spumă cu memorie, devenind unul dintre cele mai importante branduri în multe țări europene și promovând constant beneficiile unui somn confortabil și de calitate asupra sănătății. Dormeo oferă o gamă largă de produse pentru casă, inclusiv produse decorative, pentru baie precum și o gamă specială dedicată copiilor.
http://www.dormeo.ro

Cea mai importantă misiune a gamei Delimano este aceea de a transforma gătitul într-o experiență ușoară și plăcută, combinând soluțiile moderne cu funcționalitatea. Delimano oferă o gamă variată de produse, de la vasele cu strat ceramic până la sisteme de gătit sub presiune, accesorii de bucătărie și electrocasnice.  http://www.delimano.ro

Shark, lider pe piața americană, oferă o gamă de produse electrocasnice inovatoare și ușor de folosit, menite să reducă timpul și efortul depus pentru întreținerea locuinței. Prin tehnologia de ultimă oră, Shark este alegerea perfectă pentru o viață sănătoasă și o casă impecabilă.  http://www.sharkclean.ro

Înființat în 1992, Studio Moderna este lider de piață și cel mai mare retailer multi-channel din Europa, cu vânzări sub brandurile proprii extinse în Estul Îndepărtat, Europa, America de Nord și Sud și Australia, înglobând vânzări prin TV, online și retail.
www.studio-moderna.com.

1 din 5

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod