Carmen Negoita, vacanță la Budapesta alături de copiii săi. Le-a fost ghid lui Harry şi lui Ingrid!

După o perioadă extrem de agitată pe plan profesional, Carmen Negoiţă a profitat de câteva zile libere şi a plecat într-o scurtă vacanţă la Budapesta, alături de cei doi copii ai ei, Harry şi Ingrid.

Celebrul fashion blogger, care cunoaşte destul de bine capitala Ungariei, s-a transformat în ghid turistic pentru copii, cei trei vizitând  principalele obiective turistice ale oraşului şi cladirea Parlamentului, acolo unde fiica ei doreşte să se mute în viitor.

“Ingrid şi Harry au mai fost la Budapesta în urmă cu patru ani, pe atunci într-o vacanţă împreună cu fostul meu soţ. De această dată au mai crescut şi au fost extrem de curioşi. S-au arătat interesaţi de statuile din Piata Eroilor şi de leii care păzesc celebrul pod cu lanţuri.

Au vrut să-i duc în vizită la Parlament, iar Ingrid a rămas foarte impresionată şi mi-a spus că îşi doreşte să se mute aici când va creşte mare”, declară Carmen Negoiţă.



Cei doi copii au moştenit pasiunea pentru călătorii de la mama lor, iar până acum au fost plecaţi în vacanţe atât în Statele Unite cât şi la Dubai.

“Cea mai inedită vacanţă a noastră a fost anul trecut prin Statele Unite. Am petrecut trei saptamani la New York, Los Angeles şi Las Vegas. Am vizitat Marele Canion, am fost la Disneyland, am luat parte la un show al lui Celine Dion la un hotel din Las Vegas şi am survolat New York-ul cu un elicopter.

Harry şi Ingrid şi-au dorit apoi să ajungă la Dubai, unde au fost fascinaţi de Burj el Arab şi de Burj Khalifa. Am fost cu Jeep-ul prin desert şi am înnoptat într-o oază. Pe viitor ne propunem să călătorim în ţările nordice”, declară Carmen Negoiţă.


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod