Carmen Negoiţă vă dezvăluie “Secrete de Stil”, la Prima TV

Sâmbătă, 5 aprilie, în emisiunea “Secrete de Stil” de la Prima TV, invitată este celebra fashion blogger Carmen Negoiţă. Aceasta i-a mărturisit Andreei Marinescu cum s-a îndrăgostit de modă şi cât de fascinată era de combinaţiile vestimentare de pe manechinele din vitrinele magazinelor, când a ajuns în Bucureşti. Tot de la Carmen veţi afla cine sunt trendsetteri, dar şi cum sunt stabilite tendinţele în modă.

Veţi asista la o altfel de abordare despre fashion, ce vă va surprinde şi vă va intriga în acelaşi timp, pentru că se pare că moda este mai mult matematică decât artă.

Alimentaţia a devenit un subiect din ce în ce mai discutat. În emisiunea “Secrete de Stil” punem pe tapet următoarea întrebare, “cât de  sănătoasă este pâinea?”. Răspunsul îl veţi afla sâmbătă, la Prima TV.  Şi tot atunci, veţi afla şi care este cea mai sănătoasă reţetă pentru prepararea alimentului preferat al românilor.



Cât despre diete, regimuri de slăbit sunt nenumărate, dar soluţii despre cum să câştigi câteva kilograme în plus, nu prea sunt. Specialiştii vă vor da câteva sfaturi.  


     
Dacă vreţi să aflaţi reţeta perfectă pentru îngrăşare, dar si multe alte informaţii utile, nu rataţi emisiunea “Secrete de Stil”,  sâmbătă, 5 aprilie, de la ora 10:30, la Prima TV.     

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod