Carmen Negoita, tort aniversar in forma de geanta si pantof Chanel

Carmen Negoita a marcat aniversarea unui an de existenta a blogului sau fashion, www.carmennegoita.com, intr-un mod cu totul original.
Ca o adevarata fashionista, a comandat un tort special in forma de geanta si pantof Chanel. Desertul inedit a fost realizat de un cofetar renumit, premiat la concursuri internationale de profil, si a fost o replica a unor accesori pe care ea insasi le are in garderoba.

Tortul a fost realizat din martipan, avand la interior ciocolata alba si zmeura. Avand o asemenea capodopera, Carmen nu a putut rata ocazia sa realizeze o sedinta foto pentru blogul sau in care sa includa si ineditul desert.

“A trecut un an de cand am lansat acest blog.
Un an in care am invatat foarte multe, un an in care am avut curajul sa experimentez din ce in ce mai mult. Am cunoscut oameni noi, frumosi, care m-au indrumat, am descoperit branduri noi de care m-am indragostit si mi-am dat seama ca acesta este domeniul in care vreau sa lucrez pentru ca ma reprezinta. Este adevarat, am si o echipa de oameni profesionisti cu care lucrez si de la care invat tot timpul si carora vreau sa le multumesc pe aceasta cale. Va multumesc si voua, cititorilor mei, pentru ca va regasiti in ceea ce fac so ca ma sustineti”
, a declarat Carmen Negoita.

Cu ocazia implinirii a unui an de cand este oficial fashion blogger, Carmen Negoita a dat startul unui concurs prin care cititorii pot castiga tricouri cu imprimeuri cool, accesorii si produse cosmetice ale unor branduri renumite.

Pe parcursul ultimelor 12 luni, Carmen Negoita a realizat zeci de editoriale fashion, a scris articole cu sfaturi de stil pentru cititoare si a participat la evenimente de moda in Romania si peste hotare, printre care si la renumitul New York Fashion Week, unde a fost remarcata de jurnalistii si bloggerii de peste Ocean, aparitiile sale vestimentare devenind subiect in presa internationala.

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod