Distracție hi-tech pentru întreaga familie

Cum ar fi dacă ai putea cumpăra un singur cadou care să îți fie pe plac și ție, și partenerului de viață, și copiilor? Ceva cu care să vă distrați împreună sau separat, după cum aveți chef. Acest cadou există și se numește Xbox.
Nu este deloc surprinzător că, indiferent de sex sau de vârstă, ne place să ne jucăm. Dar nu te gândi însă că o consolă Xbox este numai un simplu dispozitiv de jocuri. Microsoft este compania care a transformat acest dispozitiv într-o experiență pentru toți membrii familiei, prin platforma Xbox 360, care permite utilizatorilor să concureze online, să descarce de pe Internet versiuni ale jocurilor, trailere, show-uri TV, muzică și filme sau să vizualizeze conținut HD. Acesta este și motivul pentru care Microsoft a câștigat foarte mult public feminin: 40% din utilizatorii Xbox Live din Statele Unite sunt femei! Xbox 360 a încetat să mai fie o consolă de gaming, devenind un adevărat centru de distracție în sufrageria ta, cu servicii precum Xbox Live, Netflix sau Hulu.
În afara faptului că femeilor le place să se joace, ele au tendința să utilizeze mai mult serviciile de conținut video.

Alte date, care vin tot din partea Microsoft, arată că 51% din femeile care folosesc Xbox 360 au copii. Așadar, distracția este în familie! Nu este de mirare că această consolă a fost cea mai bine vândută dintre toate în Statele Unite, timp de 18 luni consecutive.

Având în vedere că există o varietate de jocuri lansate, te vei bucura ore întregi de noua distracție împreună cu familia, dar și cu prietenii.
Nu sunt șanse să te plicitisești pentru că posibilitățile sunt nenumărate! Gândește-te numai că poți face mișcare într-un mod foarte amuzant chiar acasă sau că cel mic are o activitate care să-i capteze atenția timp îndelungat, cât tu te ocupi de lucrurile personale. Cât despre încântarea partenerului tău… aceasta este cât se poate de evidentă!

Black Friday este momentul perfect pentru a face cumpărături! Nu te-ai fi gândit niciodată că vei renunța la reducerile la haine în favoarea celor la noile tehnologii, dar știi cum se spune: niciodată nu spune niciodată! Magazinultau.ro te așteaptă până pe 29 noiembrie cu cele mai bune prețuri din România la toate consolele Xbox și cu reduceri chiar și de 70% la jocuri.

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod