Carmen Negoita, senzuala si eleganta in locuri de poveste din Bucuresti. Iata ce rochii a purtat!

Carmen Negoita a realizat un pictorial senzational pentru blogul sau, www.carmennegoita.com, purtand rochii elegante in locuri de poveste din Bucuresti. Cunoscutul fashion blogger duce senzualitatea la cote maxime pozand la un green tea party, intr-o gradina exotica, o curte interioara cu o superba fantana a vechiului Bucuresti sau la o petrecere la palat.
Imbracata in rochii spectaculoase de cocktail si de seara, din colectia de primavara-vara Cristallini, Carmen Negoita a devenit pentru o zi “turist” in propriul oras, descoperind locuri ascunse, colturi magice si franturi din povesti demult uitate.

Pentru un “garden tea party”, Carmen a ales o rochie baby-doll, din voal diafan de matase naturala, cu spatele din tul, accesorizata cu nasturi din cristale Swarovski. Reflectata intr-o oglinda vintage, Carmen s-a transformat intr-o prezenta eterica si delicata care a descoperit “la joie de vivre”!

Calatoria magica continua printr-o gradina exotica, unde vegetatia mediteraneana creeaza o oaza racoroasa in inima orasului.
Imbracata intr-o rochie “flirty” din dantela macramé cu flori din piele, matase si tul, Carmen paseste increzatoare printre portocali si lamai, indreptandu-se spre strazile Bucurestiului vechi cu cladiri de o arhitectura impresionanta si istorii secrete.

Apoi, in arsita verii, Carmen se opreste sa se racoreasca langa o fantana veche, intr-un colt tainic al orasului toropit. Bloggerita se transforma intr-o adevarata sirena cuprinsa de stralucirile “solzilor”din paiete ale rochiei.

Ziua se incheie cu o petrecere la palat, unde Carmen opteaza pentru o rochie extravaganta, din paiete stralucitoare, dantela Chantilly si tul, emanand putere, incredere si o senzualitate debordanta.

Selectia de rochii de cocktail si de seara este disponibila pe noul site www.cristallini.com.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod