ARTISTRY™ Multi Protect SPF 30: protecție împotriva razelor solare pentru o piele delicată și hidratată

Nu este niciodată prea târziu să te informezi ce trebuie să faci pentru a-ți proteja pielea de efectele expunerii prelungite la soare.
Soarele poate fi un aliat minunat pentru starea ta de bine, reglează somnul, stimulează în corp producția de Vitamina D, conferă starea de optimism specifică zilelor de vară, iar de cele mai multe ori, te duce cu gândul la vacanță. Soarele poate sa fie un bun prieten, însă trebuie să acordăm mai multă importanță expunerii prelungite la soare. Știai că multe dintre modificările suferite de piele, care în trecut au fost puse pe seama îmbătrânirii naturale, sunt de fapt un rezultat al expunerii prelungite la radiațiile UV? Nu vrem să îți aducem ploaia în planurile tale de vară, însă iată câteva informații care nu trebuie neglijate atunci când decizi să stai la plajă: radiațiile UV descompun colagenul și elastina din piele, cauzând apariția ridurilor, îmbătrânirea prematură și, în final, deteriorarea pielii. Pielea nu uită nicio rază de soare, așadar expunerea la raze ultraviolete trebuie privită cumulativ.
Acest fapt ar trebui să te trezească din visul tău însorit și să te determine să alegi o cremă eficientă care să te protejeze de razele solare și arsuri.

E timpul să vorbim despre soare în condiții de siguranță, bucurându-ne totuși de beneficiile acestuia. Chiar dacă nu ai fost prea atentă cu soarele în trecut, nu este niciodată prea târziu pentru a începe să iți protejezi pielea.

ARTISTRY™ Multi Protect SPF 30, exclusiv distribuit de Amway, este prima redută a epidermei pentru menţinerea frumuseţii şi a tinereţii, conferind factori de protecție solară UVA și UVB. Această loțiune conține antioxidanți pentru a înarma pielea împotriva agresiunilor din mediu, care pot accelera semnele de îmbătrânire prematură, susținând în același timp o hidratare continuă, fiind ideală pentru toate tipurile de ten.

În timpul sezonului estival nu este necesar să te expui direct la lumina soarelui pe plajă fiindcă radiațiile UV te pot afecta cu ușurință și atunci când te plimbi liniștită prin oraș în mijlocul zilei.
O altă informație dovedită este că de fiecare dată când radiațiile UV pătrund în piele, aceasta produce un pigment care împrăștie și absoarbe razele. Bronzul rezultat din expunerea la soare reprezintă încercarea pielii de a se apăra de radiațiile nocive, producând melanină în exces (substanța care conferă culoare țesuturilor), care slăbește stratul inferior al pielii și distruge, astfel,  puterea de protecție proprie a pielii.

"Din fericire, putem în sfârșit uita de acele produse de protecție solară care ne lasă cu o senzație uleioasă pe ten și cu o mască albă care nu iese niciodată bine în poze. Am intrat într-o nouă eră a produselor cu factor de protecție solară, care ne apără pielea și pot fi aplicate fără probleme peste sau sub machiaj. Una dintre aceste creme este ARTISTRY™ Multi Protect SPF 30, care oferă toată protecția de care ai nevoie, cu proprietăți antioxidante, conferind tenului strălucire, matifiere și sănătate.
Nu uita niciodată rețeta magică: SPF de cel puțin 30, stai la soare numai la orele potrivite - până în ora 11 și după ora 16 -, folosește crema de protecție cu jumătate de oră înainte de a te expune la soare, și reaplic-o la fiecare două ore, mai ales dacă înoți, transpiri mult sau, pur și simplu, îți place mult soarele”
, recomandă Michelle D'Allaird, expert și trainer pentru îngrijirea tenului ARTISTRY™.

ARTISTRY™ Multi Protect SPF 30 este unul dintre aceste produse inovatoare de îngrijire și combatere a razelor solare UVA și UVB, este îmbogățită cu vitamina E, protejând în mod activ pielea, deoarece luptă împotriva radicalilor liberi dăunători și a factorilor de poluare din mediu. Aceasta loțiune non-comedogenică, non-acnegenică este testată dermatologic și alergic, fără parfum, fiind potrivită pentru toate tipurile de piele, chiar și pentru cel sensibil. Dacă este folosită în fiecare zi, te poate ajuta să previi apariția liniilor fine și redă suplețea pielii pentru un aspect mai tânăr.
Alături de ARTISTRY™ Multi Protect SPF 30, o dietă care este bogată în fructe și legume (care conțin compuși antioxidanți, ce reduc efectele nocive ale soarelui) și renunțarea la fumat. Acesta poate fi planul tău perfect de îngrijire a pielii și de protecție solară, care te va pregăti pentru o vară fără griji în aer liber.

ARTISTRY™ Multi Protect SPF 30 poate fi cumpărată prin intermediul celor 40.000 de Întreprinzători Amway din România. Pentru mai multe informații, vă rugăm să accesați:
https://www.amway.ro/product/102877,artistry-multi-protect-spf-30#.U5mG5Ny-pY-
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod