Carmen Negoiță, răpusă de caniculă de dragul artei

Carmen Negoiță a petrecut mai bine de cinci ore, la 40 de grade, sub soarele arzător, pentru a realiza o ședință foto pe temă gotică. Fashionista s-a urcat pe terasa unei clădiri cu 15 etaje din București ce oferă o panoramă ideală asupra întregului oraș. Acolo a fost fotografiată purtând o rochie neagră din voal, cu corset, pe care a accesorizat-o cu manuși de piele și botine negre.
Ineditele ipostaze au fost realizate pentru un editorial fashion pe temă gotică destinat blogului ei, www.carmennegoita.com. Spre deosebire de ședințele foto anterioare, în care apare zâmbind, fashionista adoptă de această dată o atitudine sobră care a fost contestată de câțiva admiratori de-ai săi. Aceștia i-au transmis bloggeriței că preferă să o vadă zâmbind și plină de viață, așa cum procedează în cea mai mare parte a editorialelor sale. În replică, fashionista le-a explicat că atitudinea adoptată a fost conform temei pictorialului. 
 
 
 

“Stilul  gotic este unul de factură întunecată, uneori morbidă și prevede rochii lungi ce contrastează cu pielea albă, machiaj întunecat și unghii pictate în culori închise.
Stilul gotic se opune oricăror convenții larg răspândite în modă și încearcă evitarea conformismului. Moda de inspirație gotică poate fi recunoscută prin prezența unor nuanțe precum negru, roșu închis, albastru închis, violet, menite a simboliza forță, individualitate. Bijuteriile și accesoriile sunt, de asemenea, o parte importantă: se apelează la auriu, argintiu, cupru cu pietre prețioase sau semiprețioase. Moda de inspirație gotică spune o poveste despre frumusețe și despre groază, te invită să experimentezi, te provoacă să preiei puterea și să fii tu persoana care decide.
Opulența, decadența și individualismul sunt aspecte de bază ale acestui stil. În România acest trend este prea puțin reprezentat, în primul rând, din cauza prejudecăților sociețătii de la noi”
, declară Carmen Negoiță.
 
 
 
 
Cunoscuta fashionistă Carmen Negoiță a devenit în ultimele luni un adevărat reper de eleganță pentru cititoarele blogului său, www.carmennegoita.com, și una din cele mai apreciate apariții vestimentare la evenimentele mondene din România. 
 
 
Bloggerița de fashion realizează săptămânal ședințe foto în diverse locații din țară pentru care alege haine și accesorii pe o anumită temă, rezultatul devenind un abecedar pentru cele care își doresc să învețe cum să îmbine corect hainele și accesoriile pentru a avea în final un outfit interesant.
 
 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod