Carmen Negoita a devenit make-up artist! A absolvit un curs intensiv de machiaj!

Fashion bloggerul Carmen Negoita are posibilitatea, de acum inainte, sa fie nu doar stilist, ci si make-up artist pentru sedinte foto profesionale. Fashionista a absolvit un curs de machiaj conventional, a trecut printr-un examen teoretic si practic dificil, iar in prezent detine o diploma cu ajutorul careia poate activa in domeniu.
„Am urmat un curs intensiv de make-up conventional, ce a tinut 100 de ore, in cadrul caruia am deprins tehnicile de baza pe care le poti aplica in functie de fizionomia fetei. Am trecut prin mai multe stadii de pregatire, teorie si practica, iar azi am avut examenul de absolvire. A trebuit sa execut un tip de machiaj, sa raspund la un chestionar tip grila, sa scriu un subiect de sinteza si sa explic pasii pe care i-am urmat in cadrul machiajului efectuat. Dupa absolvire, ma voi perfectiona pe masura ce voi exersa din ce in ce mai mult.
Deocamdata am asimilat baza. Personal, aceasta specializare ma ajuta foarte mult pentru propriul machiaj. De exemplu, atunci cand realizez sedinte foto peste hotare sau particip la evenimente mondene si nu pot apela la un specialist la orice ora din zi”,
declara Carmen Negoita.

Specializarea in arta machiajului completeaza in mod ideal activitatea lui Carmen Negoita ca si fashion blogger. Numai in ultimul an, fashionista a realizat peste 100 de pictoriale pentru blogul sau, www.carmennegoita.com, pentru calendarul oficial al fashion bloggerilor din Romania sau pentru branduri internationale.

In aceeasi perioada, Carmen Negoita a fost invitata la New York Fashion Week, Barcelona Fashion Week si London Fashion Week, fiind intervievata si fotografiata pentru publicatii internationale precum Washington Post, Harper’s Bazaar, Marie Claire, Vanity Fair, Daily Mail sau Associated Press. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod