Cardul cu display MasterCard e-Smart Debit

14 Decembrie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Cardul cu display MasterCard e-Smart Debit

Banca Comercială Carpatica lansează pe piaţa bancară românească un produs inovativ, superior din punct de vedere tehnologic tuturor celor existente până în prezent: cardul cu display MasterCard e-Smart Debit.

Acest nou dispozitiv este foarte util clienţilor actuali şi potenţiali care utilizează serviciul de internet banking BCC e-Smart. MasterCard e-Smart Debit combină un card de debit şi un token (dispozitiv de autentificare în mediul online de internet banking), fiind destinat utilizatorilor acestui serviciu pentru autentificare şi pentru autorizarea tranzacţiilor.



Cardul dispune de o tehnologie inovatoare care, prin apasarea butonului incorporat, determină generarea unui cod de securitate afişat pe ecranul acestuia, în mod similar unui token hardware.

Noul produs este unul de tip 2 în 1, îndeplinind atât funcţia de card bancar, cât şi cea de dispozitiv de autentificare de tip token.
Autentificarea şi autorizarea plăţilor în sistemul BCC e-Smart se realizează în mod identic dacă se utilizează un dispozitiv clasic, de tip token.
Utilizarea acestui serviciu de internet banking rămâne în continuare la fel de sigură, fiind implicate mai multe etape de autentificare.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod