Caravana BookLand, târg de carte

22 Noiembrie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Caravana BookLand, târg de carte

Dacă există turism cultural, balneoclimateric sau ştiinţific de ce nu ar exista şi turism literar? Harta târgului de carte BookLand bifează Plaza România. Timp de 6 zile, de marţi până duminică, toate cărţile, filmele, CD-urile cu muzică şi jocurile a peste 60 expozanţi vor fi prezente în mall-ul din Drumul Taberei.

De la intrare te întâmpină mii de cărţi, care aşteaptă să fie răsfoite.

Cititorii sunt invitaţi să intre în dialog cu cărţile aduse de BookLand şi cele mai mari edituri româneşti, pentru că la mall cărţilor li se dă o viaţă socială. Totodată târgul reuneşte titluri recent lansate, ediţii de colecţie, cărţi specializate sau best-sellers în Europa într-o ofertă generală, care acoperă toate domeniile de interes. În plus, în BookLand sunt adunate cele mai atractive discounturi de carte din Bucureşti.

La BookLand consumul cultural se răsplăteşte cu un cadou special.
Iubitorii de carte care fac cumpărături, fie că achiziţionează cărţi, muzică, jocuri sau filme de minimum 50 de lei pot participa la tombola organizată de BookLand şi VreauBilet.ro şi pot câştiga câte o invitaţie dublă la unul din concertele puse la bătaie: fie Concert Engelbert Humperdinck – Sâmbătă, 3 Decembrie 2011, fie Gala Crăciun Vienez, Edvin Marton – Joi, 22 Decembrie 2011.
Tragerile la sorţi se fac în serile de sâmbătă şi duminică, chiar la mall.

O vizită pe www.book-land.ro în perioada târgului vine la pachet cu o surpriză plăcută: cei care vor să descopere atmosfera târgului din mall îşi pot genera singuri de pe site-ul targului un cupon de reducere 10%, pe care să-l folosească la târg. Asta dacă nu l-au primit deja în cutiuţa poştală.

Orarul de vizitare al târgului: de marţi, 22 noiembrie, până duminică, 27 noiembrie,  între orele 10:00 - 22:00.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod