Caramitru – Malaele, cate-n luna si in stele – Editie extraordinara!

Ion Caramitru si Horatiu Malaele isi amana concediul pentru inca o intalnire pe scena Nationalului bucurestean.
Ion Caramitru si Horatiu Malaele isi amana concediul pentru inca o intalnire pe scena Nationalului bucurestean.

Spectacolul “Caramitru-Malaele, cate’n luna si in stele” se va juca inca o data, in editie extraordinara, luni, 28 iunie, de la ora 20.00, pe Scena Mare a Teatrului National din Bucuresti.

Desi spectacolul din data de 28 mai trebuia sa fie ultimul din acest sezon, la cererea spectatorilor care nu au reusit sa isi cumpere bilet pentru editia finala, cei doi actori si-au amanat plecarea in concediu pentru a sustine inca un spectacol la final de stagiune.


O revelaţie a începutului de an, acest spectacol a fost jucat cu casa închisă la fiecare reprezentatie la Bucureşti şi a avut premiera în mai multe oraşe din ţară. Infruntarea are forta, se rade cu lacrimi in reprize vulcanice de haz spumos, iar hohotele deven emotii, in momente cu o incarcatura sensibila profunda.

La marea finala, orice lovitura de teatru este permisa. De la Shakespeare la Topârceanu, de la Nichita, la Marin Sorescu, Ion Caramitru ii raspunde cu inteligenta si subtilitate unui partener vulcanic, irezistibil in rolurile comice, impresionant in cele dramatice - Horatiu Malaele.


Seducatori, cu un umor irezistibil si cu profunzimea care i-a facut legende, cei doi se vor infrunta in versuri, un duel plin de forta si energie, moderat de incredibila muzica a violoncelistului Adrian Naidin.
Adrian Naidin si-a sedus intotdeauna publicul cu o combinaţie de stiluri muzicale, pe un violoncel care atinge note de-o frumuseţe şi perfecţiune rare.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod