Cantaretul Sonny Flame se antreneaza din greu pentru sezonul estival. Vezi metodele inedite la care apeleaza!

Sonny Flame se pregateste pentru concertele de pe litoral in sala de fitness. Artistul nu rateaza aproape nicio zi fara a merge la antrenamente, mai ales ca recent a descoperit o noua metoda eficienta pentru a se mentine in forma.

Cu ajutorul unui antrenor personal, Sonny Flame a experimentat in ultima perioada antrenamentul functional, cu greutatea propriului corp, iar rezultatele nu se lasa asteptate, daca ne uitam la pozele pe care artisul si le-a facut in sala de fitness. El spune ca acest tip de antrenament ii solicita toti muschii si inlatura rutina antrenamentelor din sala de fitness.

In plus, acesta urmeaza si un antrenament cu aparatul revolutionar EMS, care combina exercitiile fizice cu electrostimularea musculara.

Dar, pasiunea sa pentru fitness nu se opreste aici. Recent, artistul a finalizat un curs autorizat de Instructor de Fitness si Personal Trainer la una dintre cele mai importante Scoli de Fitness din Romania, Fitness Education School. El declara pe pagina sa de Facebook ca a urmat cursul deoarece antrenamentele corecte in sala de fitness sunt extrem de importante pentru succesul sau pe plan muzical, ajutandu-l sa aiba o coregrafie complexa si sa cante foarte bine la toate concertele.

Pe plan muzical, Sonny Flame are o colaborare in prezent cu Nico pentru piesa artistei “Alt inceput”, dar a lansat si o noua piesa special pentru fanii sai intitulata Contigo.

Asadar, artistul promite o vara plina de energie pentru toti fanii care vor fi prezenti la concertele sale de pe litoral si nu numai.   

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod