Cannes 2015: Mădălina Ghenea, apariţie superbă în ie - GALERIE FOTO

Românca a purtat o ie, miercuri, la Festivalul Internaţional de Film de la Cannes, cu ocazia premierei lungmetrajului "La giovinezza/ Youth", de Paolo Sorrentino, unde tânăra actriţa română a pozat alături de actorii Jane Fonda, Harvey Keitel, Michael Caine şi Rachel Weisz.

Fotomodelul şi actriţa Mădălina Ghenea a participat, miercuri, la premiera celui mai recent film al lui Paolo Sorrentino, "Youth", din a cărui distribuţie face parte.

Pe de altă parte, publicaţia The Hollywood Reporter, scria, marţi, că Mădălina Ghenea a atras atenţia la Festivalul Internaţional de Film de la Cannes cu posteriorul său, care apare pe afişul lungmetrajului aflat în competiţia oficială a evenimentului cinematografic, scrie agenţia Mediafax.

Ghenea a declarat pentru prestigioasa publicaţie că are pe agenda ei alte trei proiecte - două roluri principale şi unul secundar.

Ea va filma pentru cele trei pelicule până la sfârşitul lunii octombrie. Astfel, Mădălina Ghenea va juca, printre altele, rolul principal în "Condemned to Love", debutul regizoral al scenaristului premiat cu Oscar Barry Morrow, un film pe care îl descrie ca fiind "o poveste magică de dragoste".

Totodată, Ghenea a declarat pentru The Hollywood Reporter că nu o deranjează atenţia acordată afişului filmului "Youth". "Nu cred că este vulgar, mi se pare frumos", a spus ea, adăugând că speră ca pe viitor prestaţia sa actoricească să fie în centrul atenţiei.

"Am trei proiecte planificate.
Aşadar, cred că fac o treabă bună la audiţii. (...) Şi, când merg la acestea, nu le arăt posteriorul"
, a mai spus Ghenea.

Mădălina Ghenea a filmat alături de legendarul actor britanic Michael Caine pentru pelicula "La giovinezza/ Youth", în regia lui Paolo Sorrentino. Tabloidul britanic Daily Mail prezenta, în iulie 2014, fotografii de pe platourile de filmare ale peliculei, în care Mădălina Ghenea apare defilând în ipostază de Miss Universe pe un podium, în timp ce este admirată de actorul Michael Caine.

Filmul spune povestea a doi bătrâni prieteni - un dirijor şi compozitor, pe de o parte, şi un regizor, pe de altă parte -, care se gândesc la cât timp le-a mai rămas de trăit, în timp ce îşi petrec vacanţa în Munţii Alpi.
Filmul urmăreşte eforturile celor doi de a se întoarce la cariera lor, precum şi relaţiile pe care le au cu copiii lor, dar şi modul în care aceştia interacţionează cu ceilalţi oaspeţi ai hotelului la care sunt cazaţi, relatează Mediafax.

 

Comentarii (11)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • american pe 19 Mai 2016, 08:39
    Cinste ei !

    Madalina Diana Ghenea este originara din Slatina , are 27 de ani si 1,8o metri inaltime . Este model international apreciat si a interpretat deja roluri in cateva filme . A ajuns unde a ajuns prin munca multa si ambitie . Este o tanara romanca de succes , inteligenta si talentata cu care ne mandrim .

    2
    0

  • nono pe 22 Mai 2015, 20:13
    poporaniste

    Ce ridicole sunt comentariile poporanistelor din tara asta; fa,femei luminate, Madalina e o aparitie cu zambet sau fara, cu ie sau fara, asa ca mai bine incercati sa nu va mai sublimati bruma de "pricepere" a toate si a tot. Cu unele cu voi, Adam s-ar fi plictisit de moarte!

    1
    0

  • Elena pe 22 Mai 2015, 03:53
    Ie, ie, yeah...

    Poate a absolvit vreo Universitate de teatru si film de o declarati tanara actrita? Poate a visat asta... Iar despre ie... O fi vazut careva dintre cei ce roiesc in jurul ei vreodata o ie traditionala romaneasca? Am mari indoieli...

    1
    1

  • Teo pe 21 Mai 2015, 20:36
    Fals, fals si iar fals...

    Daca nu radea atat eu cred ca era mai bine. A vrut sa para serioasa si traditionala... dar ce a iesit? Nimic deosebit... si mai ales o culoare un pic mai inchisa a tenului, un nume pe masura, asa, ca doar se stie ce romani au succes azi in strainatate... Si obsedatii cu pozele... bun tablou...

    2
    2

  • @doru pe 21 Mai 2015, 20:26
    Ironie

    Nu Dorule, se scrie corect "iiee". Daca stau bine sa ma gandesc, chiar "iee".

    1
    2

  • doru pe 21 Mai 2015, 20:00
    Cannes 2015: Madalina Ghenea in " iie "

    este adevarat ca multi nu stiu sa citeasca si sa scrie in tara noastra , dar , observ ca si cei care comenteaza articolele si gazetarii de la eva.ro nu prea stiu nici cum se scrie nici cum se pronunta iia ?!?!?! care are niste motive si cusaturi pur traditional romanesti si atunci de ce sa o stalcim.....CORECT ESTE -iie si nu ie , nu ce parere aveti dragilor .....mai suntem si MARI REDACTORI

    0
    1

  • feri pe 21 Mai 2015, 19:41
    superb...

    pacat ca a uitat opincile

    1
    1

  • Roxana pe 21 Mai 2015, 18:23
    madalina ghenea

    Sunteti rai, invidiosi si probabil si urati cei care o vorbiti de rau ! In loc sa fim mandri ca o romanca are succes ,aruncam cu noroi in ea ! E frumoasa si nu cred ca e proasta , ca nu ar fi distribuit-o in filme cu niste mari actori ! Bravo ei ! O Sophia Loren de Romania ! Sau poate voiati ceva manele !??

    0
    3

  • Porecla pe 21 Mai 2015, 15:13
    Foame mare + botox + silicoane

    Foame mare + botox + silicoane asta inseamna frumusetea in ziua de azi!!!

    4
    1

  • Gabriel pe 21 Mai 2015, 14:56
    Madalina Ghenea

    E frumoasa si isteata. Arata bine si in ie si sunt convins ca va ajunge departe si ca are multe de spus ca actrita. Oferte de lucru pentru toti! Oferta este deja un fenomen! Foarte multi oameni lucreaza cu noi! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: gabi.gabriel.ebuck@gmail.com

    0
    7

  • gigel pe 21 Mai 2015, 13:35
    Fiecare cioara isi lauda puiul !

    Iaca,avem cu ce ne mandri ! Ridica Romania, pe cele mai inalte culmi, frate !!!!! Adica , aici la noi, pe acest pamant, oameni buni au fost, zdrentele mai sunt....

    5
    4

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod