Cameron Diaz, copia lui Courtney Love?

11 Iunie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Cameron Diaz, copia lui Courtney Love?

Cum bine stim, Diaz si-a obisnuit fanii sa arate impecabil, insa, de curand, aceasta a reusit sa socheze cu noul ei look, potrivit Realitatea.net.

La ceremonia MTV Music Awards, actrita a aparut avand o coafura neglijenta, buze aprinse de un ruj rosu si tenul foarte palid - o copie fidela a "dezastrului vestimentar" numit Courtney Love, recunoscuta pentru gafele vestimentare si aparitiile jenante.

Ca si cum aceasta aparitie nu ar fi fost suficienta, Cameron Diaz a tinut sa apere cauza femeilor care nu isi doresc copii, motivand ca exista deja prea multi oameni pe aceasta planeta.

"Nu avem nevoie de copii. Sunt destui oameni pe planeta", a tinut sa mentioneze vedeta.

Intrebata de jurnalisti daca va deveni vreodata mama, Cameron a marturisit: "Nu se stie niciodata. As putea fi urmatoarea 'octomum'", a mai adaugat Diaz, vizibil amuzata.

 

Credit foto: People.com


Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • X-tina pe 13 Iun 2009, 16:45
    dezastru!

    niciodata nu mi-a placut!falsitate,ipocrizie si ieftinatura....asta reprezinta Cameron....si de parca n-ar fi indeajuns frivolitatea ei,mai declara timpenii de genu" "sunt prea multi oameni pe planeta asta!"..... e varza!,.....nu degeaba justin s-a descotorisit de ea....

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod