Cabral se însoară

de Ileana Voicu Ghinea, 7 Septembrie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Cabral se însoară
După 3 ani de relaţie, cu suişuri si coborâşuri, prezentatorul tv a decis să o ceară de soţie pe iubita lui, Andreea Pătraşcu. Aseară, la finalul emisiunii pe care o prezintă, Cabral a făcut un anunţ care i-a lăsat pe toţi cei din jurul lui cu gura căscată. "Cine o cunoaşte pe Andreea Pătraşcu să o sune şi să îi spună să deschidă uşa că vin să o cer de nevastă".

"E o decizie mare, toată lumea se aştepta să facem pasul ăsta şi până la urmă vine după trei ani de relaţie foarte frumoasă.  Nu am fost întregi niciodată la cap aşa că sper să avem o viaţă lungă şi frumoasă împreună, fără să demolăm casa.
Am avut emoţii şi nu m-am gândit neapărat dacă răspunsul ei va fi da sau nu, îmi era frică mai mult ori că urlu la geamul ei şi iese vreo vecină ori că nu are baterie la telefon şi urlu ca prostu' până când aruncă cineva cu un ghiveci ori că nu mă crede, cam astea erau fricile mele. Oricum a fost foarte bine că la momentul acela era acasă la părinţii ei, care stau la etajul 3, ea stă la etajul 10 şi aş fi urlat până m-ar fi luat Poliţia Comunitară pe sus"
, declara prezentatorul citat de Mediafax.

Viitoarea mireasă declară ca nu ştia nimic de planurile iubitului ei: "Totul a început aseară, eu nu urmăream emisiunea, eram în maşină, dar am început să primesc mai multe telefoane.
După direct, Cabral a venit în faţa blocului părinţilor mei, m-a sunat să ies la balcon, mi-a ţipat că mă iubeşte şi m-a întrebat dacă vreau să fiu soţia lui, s-a pus în genunchi şi mi-a arătat un inel. Am coborât, imediat a ajuns şi un prieten de-al nostru cu o sticlă de şampanie, a fost chemat special de Cabral pentru a ne fi martor. I-am răspuns că Da, vreau să fiu soţia lui. Nu mă aşteptam, nu bănuiam nimic de intenţiile lui.
Amândoi suntem foarte fericiţi şi avem planuri mari de viitor"
, povesteşte Andreea Pătraşcu.

Cabral nu este la prima căsătorie, prima lui soţie fiind Luana Ibacka, care i-a dăruit şi o fetiţă prezentatorului tv, Inoke.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod