Cabral a ajuns la spital după ce a mâncat pateul câinelui!



Brusc mi-a suit tot stomacul în gât!

- Pateu de câine?! Cu trufe?! Ce să caute trufele în pateul de câine?! Și ce să caute pateul de câine pe masă, lângă pâinea mea?! Și cum să mănânc eu așa ceva?! Încet, cu mare silă și cu mâinile tremurânde am ridicat tubul de pe masă. Ce să vezi?! De pe ambalaj râdea la mine, fericit de cum nu s-a mai văzut, individul acesta!"




"Fi-ți-ar potaia de râs! Să mor pe loc! M-am dus repede la toaletă, mi-am băgat degetele pe gât… degeaba, îmi venea dar nu ieșea! I-am dat mesaj nefastei, am plecat la un prieten doctor, m-am dus la el la spital, m-am întâlnit acolo și cu Andreea.

Când am început să le povestesc la spital ce-am pățit și cum simt eu că mor… s-au pus pe un râs, pe-o hămăială și-o hohoteală de parcă tocmai câștigaseră la loto! Eu le spuneam, ei râdeau de mureau, se tăvăleau pe jos… și eu muream pe picioare! M-au examinat sumar printre icnete și pufnituri în râs, m-au trimis acasă spunându-mi să fiu atent la scaun. Dacă e moale… să le dau un telefon. Dacă nu… cică să-mi mai fac un sendviș!", a povestit Cabral.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
4 Septembrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod