Botezatu ii da in judecata pe cei de la Mondenii Show

de Ileana Voicu Ghinea, 6 Noiembrie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Botezatu ii da in judecata pe cei de la Mondenii Show

Scandalul a izbucnit dupa ce artistii au difuzat marti un pamflet la adresa creatorului, in care se insinua ca Botezatu este homosexual, ca ar intretine relatii sexuale cu modelele care ii prezinta hainele si ca relatia cu Bianca Dragusanu ar fi doar de fatada.

"Sunt speculatii gratuite care se fac de ani de zile si am obosit sa ma tot explic si sa ma disculp mereu! Daca am o iubita, se spune ca nu e decat de ochii lumii, daca imi petrec timp cu baietii alaturi de care lucrez, gata, sunt gay! Eu, prin natura meseriei mele, sunt inconjurat de baieti misto, dar asta nu inseamna ca avem mai mult decat o relatie profesionala si de amicitie. Nu am vazut episodul de marti cu mine, dar m-au sunat prietenii si mi-au spus cat de vulgar a fost. Parerea mea este ca au depasit orice limita! Este prea mult, prea mult... Mama unuia dintre baietii care apar in acea sceneta a facut, aseara (n.r. marti), coma diabetica de suparare! Baiatul acela, manechin de-al meu, este in curs de a se casatori, iar el aparea alaturi de mine, adica de personajul meu din serial, ca si cum ar fi fost gay! Nu se poate sa pui in pericol sanatatea si imaginea unui om de dragul audientei", a declarat, pentru Gardianul, Catalin Botezatu.

Considerand ca sub paravanul pamfletului se comite o denigrare a persoanei lui, dar si a apropiatilor, Catalin Botezatu isi consulta avocatii si este foarte hotarat sa-i dea in judecata pe cei de la Mondenii Show.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod