Boogie Shop promoveaza tinerii artisti plastici

2 Februarie 2009
Facebook Twitter gplus Comenteaza
Boogie Shop promoveaza tinerii artisti plastici

Boogie Shop, primul magazin cu obiecte 100% "hand made" in Romania, da startul, incepand cu luna februarie, unei campanii de promovare a tinerilor artisti plastici prin expunerea de vernisaje de pictura in interiorul magazinului, creatiile lor putand fi ulterior achizitionate de cei pasionati de arta si frumos.

"Prin acest vernisaj, incercam sa dam putin curaj si avant tinerilor talentati, care se afla la inceput de drum.
De aceea, va invitam in lunile februarie si martie sa urmariti prima editie a acestui sir de expozitii de picturi si sa îndrazniti sa ne aratati talentul vostru.", a declarat Lucia Gheorghiu, managing partner Boogie Shop.

Primul artist plastic care va expune in magazinul Boogie Shop este Bogdan Gabriel Negut.
Lucrarile sale sunt realizate in tehnica ulei pe panza, iar expozitia lui este cu vanzare, care insa va sustine un scop caritabil. Mare iubitor al arhitecturii urbane, lucrarile lui Negut sunt dominate de peisaje urbane.

Pentru expunerea creatiilor, oricine poate sa isi depuna CV-ul si cateva picturi din portofoliu pe adresa boogie@boogie-shop.ro, iar in urma unei selectii, cele mai frumoase picturi vor fi alese si expuse.

Boogie Shop este un magazin cu obiecte lucrate manual de peste 20 de artisti plastici din Bucuresti, Cluj, Iasi, mesteri populari din Sighisoara, Odorheiul Seciuesc, Târgul Mures, Gorj, dar si de catre atelierele de olarit din Banat.
Magazinul a fost infiintat la inceputul lunii august 2008 si se adreseaza pasionatilor de arta si celor care sunt in cautarea unui cadou unic.


Principalele categorii de produse expuse in magazin sunt bijuterii, decoratiuni interioare, obiecte decorative si jucarii pentru copii, toate fiind lucrate manual din ceramica, piele, lemn, sfoara si alte materiale. Magazinul este localizat pe Calea Victoriei nr. 101, in gang la Fantana, vizavi de Teatrul Act.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod