Bonux celebreaza femeile deșteptărețe din Romania

“Nu contează cât de puțin ai, ci cât de mult știi să faci din ce ai!”. Bonux celebrează inventivitatea Deșteptărețelor, femeile din România care găsesc soluții istețe și descurcărețe în orice situație. Pentru a-și arăta aprecierea față de aceste femei, Bonux a creat o platformă integrată care include canalul de youtube Deșteptărețele, pagina de facebook Deșteptărețele și Deșteptărețe.ro - locul în care toate femeile deșteptărețe își pot împărtăși poveștile de viață, pot inspira alte femei sau își pot găsi inspirația!
Prima deșteptăreață din România sărbătorită de Bonux este Elena, o femeie incredibilă care a reușit să dea unei perioade grea din viața ei un curs pozitiv.

Cine sunt Deșteptărețele?

Deșteptărețele sunt femeile care găsesc întotdeauna o soluție pentru orice problemă. Femeile care transformă puținul pe care îl au în mult și frumos. Femeile care au curajul să viseze și să-și transforme visele în realitate.

Platforma Deșteptărețe.ro

Deșteptărețe.ro este o platformă dedicată femeilor care sunt extraordinare în viața de zi cu zi, nu pentru că fac lucruri nemaiîntâlnite, ci pentru că găsesc soluții istețe și descurcărețe în orice situație.
Platforma Deșteptărețe.ro este modul prin care Bonux îți spune cât de minunată ești și îți arată că eforturile tale nu trec neobservate. Deșteptărețe.ro este locul în care îți poți găsi inspirația și poți inspira la rândul tău. Este platforma care celebrează femeile deșteptărețe din România!

Prima deșteptăreață din România sărbătorită de Bonux este Elena, o femeie incredibilă care a reușit să dea unei perioade grea din viața ei un curs pozitiv. Află-i povestea aici.
Dacă și tu ești una dintre femeile care găsesc soluții istețe în orice situație, intră pe Deșteptărețe.ro, împărtășește-ne povestea ta și poți fi următoarea noastră Deșteptăreață!
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • kiki pe 6 Mai 2015, 17:12
    ce-i cu voi ?!

    Dupa ce ca ati dovedit ca nu sunteti asi la lb romana mai indrazniti sa inventati cuvinte?! Parca se terminase cu "trendul" asta ridicol,datorita caruia copiii au devenit si mai confuzi . Unde ati auzit sau vazut sa pociti cuvinte,ca sa va iasa voua rime sau expresii ?!"Desteptarete" ?! Mai cercetati DEXul !(dar e greu,nu?!-si la propriu,si la figurat-)

    1
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod