Bodega de fiţe a lui Jay-Z, închisă de inspectorii sanitari

Cântăreţul a fost nevoit să pună temporar lacătul pe uşă din cauza problemelor de igienă din localul new-yorkez.

Prin New York umblă vorba că, înainte să mergi să mănânci la Jay-Z, e bine să te gândeşti de două ori înainte. Nu pentru că Beyonce ar găti îngrozitor, ci pentru că angajaţii restaurantului pe care cântăreţul îl deţine sunt "puţin" cam neglijenţi.

"New York Post" a anunţat că 40/40, restaurantul lui Jay-Z, a trebuit să-şi închidă temporar activitatea pentru încălcarea normelor de igienă.

Joia trecută, localul tocmai sărbătorise cu mare pompă redeschiderea, la care au fost prezenţi o mulţime de invitaţi, printre care, desigur, şi patronul, Jay-Z.

 

Numai că, a doua zi, au mai apărut doi... neinvitaţi, amândoi inspectori sanitari! Ceea ce au vazut aceştia a fost suficient ca să impună închiderea temporară. Ei au constatat 69 de abateri de la normele elementare de igienă, printre care frigidere reglate la temperaturi prea mari pentru a garanta conservarea sigură a alimentelor, mâncare lăsată în aer liber sau un angajat prins în flagrant delict, în timp ce amesteca sosul salsa cu mâinile goale!

Restaurantul a fost închis pentru câteva ore, iar Jay-Z a fost avertizat de inspectorii sanitari că va fi vizitat din nou peste câteva săptămâni.



Autorităţile sanitare din New York îl ştiu deja ca pe un cal breaz pe Jay-Z. În martie 2011, o altă inspecţie a descoperit 39 de încălcări ale normelor sanitare în restaurantul cu pretenţii al cântăreţului.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod