Biloxi Blues la Palatul Național al Copiilor

Tudor Chirilă: “O lecție de viață printre hohote de râs”
Luni, 8 aprilie, ora 20:00, la Palatul Național al Copiilor din București va avea loc o nouă reprezentație a spectacolului “Biloxi Blues” în regia Iarinei Demian. Tudor Chirilă, Paul Ipate, Bogdan Cotleț, Radu Iacoban, Andrei Huțuleac, Andrei Șerban,  Mircea Postelnicu, Ioana Barbu și Ștefana Samfira readuc pe scenă povestea unor soldaţi americani în ultimul an al celui de-al doilea Război Mondial.

Unul dintre succesele răsunatoare ale lui Neil Simon, piesa spune o poveste memorabilă despre război şi iubire, dar tratată cu mult umor. “Biloxi Blues este un spectacol excelent, mă bucur că fac parte din el și mă bucur că ma aflu în compania unor actori extrem de talentați.
Pentru mine, Biloxi Blues este o continuă lecție de viață oferită printre hohote de râs. De fiecare dată când joc acest spectacol învăț lucruri despre viață împreună cu sergentul Toomey, personajul meu. Vă așteptăm pe 8 aprilie să râdem împreună și să învățăm împreună.”
- Tudor Chirilă

De-a lungul timpului, „Biloxi Blues” a adunat sute de spectatori în sălile de spectacol, atât în București, cât și în țară. “De la premieră si până acum Biloxi Blues s-a jucat cu un succes constant.
Spectatori de toate vârstele şi condiţiile sociale au avut aceleaşi reacţii, au aplaudat cu acelaşi entuziasm si la sfârşit păreau uimiţi că spectacolul s-a terminat.”
- Iarina Demian.

"Dacă pe Broadway se va înălța vreodată un monument în cinstea sfântului patron al râsului, acesta nu l-ar putea înfățișa decât pe Neil Simon" (Time)

Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, la oficiile Poștei Romane sau prin rezervări la office@agentiadevise.ro.

 
 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod