Biletele VIP la Kylie Minogue sunt sold-out!

Facebook Twitter Comenteaza
Biletele VIP la Kylie Minogue sunt sold-out!

Pe 17 mai, fanii divei australiene o vor putea vedea pe Kylie Minogue la Bucuresti, pe Stadionul Cotroceni. Cum au ramas mai putin de doua luni pana la eveniment, cererea de bilete este din ce mai mare, doua sectoare fiind deja sold-out!
Biletele din zona VIP sunt deja epuizate, dar datorita numeroaselor solicitari, un numar limitat de locuri VIP suplimentare va fi pus la dispozitia publicului in Sectorul D al Tribunei 1. 
De asemenea, si sectorul din fata scenei este aproape sold-out, in aceasta zona mai fiind disponibil doar un numar foarte redus de bilete.
Locurile din Gazon A nu vor fi suplimentate.
Kylie va porni in luna mai primul sau turneu european, dupa o pauza de aproape patru ani. Pe langa tari ca Belgia, Olanda, Germania, Austria, Spania, Danemarca, Suedia, Norvegia, artista va vizita anul acesta si Romania.
Pentru concertul de la Bucuresti, biletele sunt disponibile la preturile 70, 95, 130, 200 RON si respectiv 400 lei, in functie de pozitia pe stadion, si pot fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta sau online, de pe www.myticket.ro.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod