Primal Fear si Ross the Boss, la B'Estfest Aftershock

Facebook Twitter Comenteaza
Primal Fear si Ross the Boss, la B'Estfest Aftershock

Primal Fear si Ross "The Boss" (ex-Manowar) vor urca pe scena in a patra zi a festivalului, 11 iulie, care va fi dedicata in exclusivitate muzicii rock.
Trupa heavy/power metal Primal Fear a luat fiinta in Germania, in 1997. Componenta trupei, in prezent, este formata din Ralf Scheepers, Mat Sinner, Randy Black, Magnus Karlsson si Henny Wolter. De-a lungul a peste un deceniu de cariera, Primal Fear a lansat numeroase albume, materiale live, DVD-uri, cea mai recenta aparitie discografica fiind "New Religion" (2007).

Celebrul chitarist Ross "The Boss" a fondat in 1980 Manowar, alaturi de Joey DeMaio. Timp de 8 ani, Ross "The Boss" a sustinut numeroase turnee si a lansat 6 albume alaturi de Manowar. Dupa despartirea de Manowar, Ross "The Boss" s-a implicat in mai multe proiecte, colaborand de-a lungul timpului cu "The Dictators" (prima lui trupa), Albert Bouchard, JP Patterson si "The Thunderbolts", "The RTB Band"(noua lui trupa), iar, in 2005, a urcat pe scena "Earthshaker Festival", pentru un concert alaturi de fostii sai colegi din Manowar.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod