Biletele la Red Hot Chili Peppers se vând ca pâinea caldă

16 Decembrie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Biletele la Red Hot Chili Peppers se vând ca pâinea caldă

Vanzari record de bilete la concertul Red Hot Chili Peppers care va avea loc pe 31 august 2012. Gold Circle se apropie de sold-out!

Fanii Red Hot Chili Peppers din Romania s-au grabit sa-si cumpere biletele pentru cel mai asteptat concert al anului viitor! Inca din prima zi de la punerea acestora in vanzare, s-au inregistrat cateva mii de comenzi, categoria Gold Circle fiind in prezent aproape epuizata. Trupa Red Hot Chili Peppers va concerta in premiera la Bucuresti, pe 31 august 2012, in cadrul Arenei Nationale.

Biletele pentru concertul Red Hot Chili Peppers, ce va avea loc vara viitoare, s-au pus in vanzare marti, 13 decembrie, entuziasmul fanilor trupei facandu-se simtit inca din primele ore ale zilei in care se inregistrasera deja cateva mii de comenzi din Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Cluj, Brasov, dar si din afara tarii: Ungaria, Serbia si Turcia.



Cele mai cautate au fost biletele din fata scenei, categoria Gold Circle fiind aproape de epuizare, mai putin de 800 de bilete fiind ramase disponibile. Biletele sunt disponibile online, pe www.MyTicket.ro, la mai multe categorii de preturi: 130 (Gazon), 275 (Gold Circle), 155, 185, 215, 265, 305, 375, respectiv 495 RON. Din 20 decembrie acestea vor putea fi achizitionate inclusiv din reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu si Sala Palatului.

De asemenea, cei care isi achizitioneaza un bilet pentru concertul Red Hot Chili Peppers pana la data de 20 decembrie, vor avea parte si de o reducere de 50% din pretul integral al unui abonament de B’ESTFEST Summer Camp (mai precis 132.5 RON), detalii fiind disponibile pe Myticket.ro.

Red Hot Chili Peppers se afla momentan in turneul de promovare a celui mai recent material discografic, I’m With You.

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod