Bianca Brad, mărturisiri emoţionante: "Eu şi Aurel am luat-o de la zero"

După momentele dificile prin care au trecut, Bianca și Aurel sunt din nou împreună


Ne-am despărţit şi nu credeam că mă mai întorc din drumBianca Brad
Fostul ofiţer a fost eliberat în aprilie 2014 şi, revenit în ţară, el a făcut tot posibilul pentru a o recuceri pe Bianca. "Multă vreme am stat la distanţă şi am refuzat categoric o împăcare. Dar Aurel a fost foarte insistent, a ştiut ce vrea. Acum nu doresc să mă pun pe piedestal, dar nu ştiu câte femei ar fi făcut asta în locul meu.
I-am fost alături în momentele grele şi de-asta nu a vrut să mă piardă. Suntem un cuplu sudat în condiţii extrem de potrivnice"
, a spus ea.

Cei doi formează din nou o familie, iar Bianca Brad e convinsă că, după toate clipele dificile prin care au trecut amândoi, relaţia lor e puternică. "Am ţinut legătura în permanenţă, pentru că ştiam că are nevoie de sprijin moral, emoţional. Mă durea sufletul pentru ce trăia. Acum am luat-o de la zero, dar cu mai multă înţelepciune şi, sper eu, cu mai multe şanse să fie bine până la capăt", a spus ea.



Foto: Click!

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
30 Ianuarie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod