Beyonce, in exclusivitate la Music Channel

22 Octombrie 2008
Facebook Twitter gplus Comenteaza
"If I Were A Boy" si "Single Ladies", cele mai noi hituri ale lui Beyonce, vor putea fi ascultate pe 22 si 23 octombrie, in exclusivitate, pe Music Channel.

Pe 18 noiembrie, Beyonce va lansa albumul "I am...", intr-o formula inedita. Albumul va cuprinde doua parti: "I am...
Beyonce Knowless si "I am... Sasha Fierce", fiecare dintre ele reflectand cate o latura a artistei. Prima parte a albumului contine piese de suflet pentru artista, iar a doua parte a albumului contine piese mai indraznete, caracteristice stilului cu care diva ne-a obisnuit deja.

"Single Ladies" si "If I Were A Boy" sunt doua dintre piesele pe care Beyonce le-a lansat in aceasta perioada, prima piesa  facand parte de pe cea de-a doua parte a albumului, iar a doua piesa este mai personala si mai apropiata de trairile artistei.


"Am muncit la acest album aproape un an de zile si el este povestea a ceea ce sunt eu in aceasta etapa a vietii mele.
Mi-am pus inima si sufletul in acest album. Este cea mai lunga perioada pe care am petrecut-o vreodata pentru vreun proiect. In tot acest timp, am inregistrat peste 70 de piese si am ales stilul care ma reprezinta in totalitate.
M-am schimbat si vreau ca oamenii sa-mi cunoasca toate laturile", a declarat Beyonce despre acest album.

Noul album al artistei va fi lansat in doua variante, una standard, cu cate 5 piese pe fiecare parte a albumului si inca o varianta, "deluxe", care contine cate 8 piese pe fiecare parte.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod