Beyonce este însărcinată cu gemeni

Cântăreaţa americană Beyonce a anunţat printr-un mesaj postat pe contul său Instagram că este însărcinată pentru a doua oară.
Artista şi soţul său, rapperul Jay-Z, vor avea gemeni.

"Vrem să împărtășim dragostea și fericirea noastră. Am fost binecuvântați de două ori. Suntem foarte recunoscători că familia noastră va mai crește cu doi copii și vă mulțumim tuturor pentru gândurile voastre. Familia Carter", a scris vedeta pe pagina de Instagram.

Vedeta a însoţit postarea de o fotografie în care îşi arată burtica de gravidă.

Beyonce şi Jay-Z, unul dintre cele mai apreciate cupluri de vedete din Statele Unite, mai au un copil, o fetiţă în vârstă de cinci ani pe nume Blue Ivy.

Prima sarcină a vedetei a fost una marcată de numeroase zvonuri.
Cântăreaţa a fost acuzată că a purtat o burtă falsă în timpul unei emisiuni pentru că abdomenul său s-a curbat într-un mod neobişnuit atunci când vedeta s-a aşezat pe scaun. S-a zvonit atunci că Beyonce şi Jay-Z ar fi apelat de fapt la o mamă surogat. Faptul că starurile au ales să închidă o aripă întreagă a maternităţii în ziua care s-a născut fiica lor a sporit speculaţiile.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
2 Februarie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod