„Batausii Wasabi", un nou serial de comedie la Disney Channel

Disney Channel Romania anunta lansarea serialului "Batausii Wasabi", o comedie dinamica, a carei actiune se petrece la Academia de Arte Martiale Bobby Wasabi, cel mai nepopular dojo la nivel national. Serialul se lanseaza la Disney Channel pe 5 mai, la ora 10:00 si urmeaza succesul inregistrat de serialele “Perechea de regi” si “Zeke si Luther”.
Disney Channel Romania anunta lansarea serialului "Batausii Wasabi", o comedie dinamica, a carei actiune se petrece la Academia de Arte Martiale Bobby Wasabi, cel mai nepopular dojo la nivel national. Serialul se lanseaza la Disney Channel pe 5 mai, la ora 10:00 si urmeaza succesul inregistrat de serialele “Perechea de regi” si “Zeke si Luther”.

Noua serie prezinta un grup simpatic de neadaptati, care il primesc in randul lor pe skateboarderul plin de sine, Jack. Acesta ii invata pe tocilari despre viata, karate si esenta artelor martiale.
In rolurile principale ii regasim pe Jason Earles ("Hannah Montana") in rolul lui Rudy, Leo Howard ("Leo Little's Big Show") in rolul lui Jack, Mateo Arias ("Cold Case," "Hannah Montana,") in rolul lui Jerry, Dylan Riley Snyder ("Life During Wartime") in rolul lui Milton, Alex Jones in rolul lui Eddie si Olivia Holt ("Black & Blue") in rolul lui Kim.

Academia de Arte Martiale Bobby Wasabi este in pericol de a fi inchis pana cand conducatorul sau, Sensei Rudy, il angajeaza pe Jack, singurul care ar putea sa readuca gloria dojo-ului Bobby Wasabi si sa infranga dojo-ul rival, Dragonul Negru.
Jack se alatura echipei si isi cunoaste colegii – pe Jerry cel dur, dar lenes, pe Milton cel ciudat, dar increzator si pe adorabilul Edidie care are probleme de coordonare. Acesti neadaptati vor realiza curand ca prietenia lor le poate aduce succesul la care nu au sperat niciodata.

Serialul este creat de Jim O'Doherty ("Grounded for Life," "3rd Rock from the Sun") care detine rolul de producator executiv impreuna cu Marc Warren ("JONAS L.A.," "Cory in the House,""That's So Raven").
Joey Scott ("Growing Pains") este producatorul general. "Batausii Wasabi" este produs de It's A Laugh Productions, Inc.
 

Comentarii (33)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Izabela pe 11 Iul 2013, 09:44
    cristina

    Nu cred ca este al tau! Adica ai vorbut vreodata cu el????? :P

    0
    0

  • Izabela pe 11 Iul 2013, 08:50
    Prostii

    BAI!Nu aveti nici o sansa cu Leo.Mie abia mi-a dat 5 like-uri la 5 commentarii la pozele lui si am vb putin cu el pe facebook dar ca sa vad ca este cel real i-am spus sa-mi dea id-ul lui de mess sa-l vad prin camera si el era!!!

    1
    0

  • Ilinca pe 26 Apr 2013, 21:25
    Sufletul meu pereche

    Leo e sufletul meu pereche!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ASA CA IL ROOOOG DIN INIMA MEA SA UITE ALTE FETE SI SA FIM DOAR, DOAR, DOAR, NOOOOOII DDOOOII SI NIMENI ALT CINEVA!!!!!!!!!!! Mi-a FURAT INIMA DE CAND LA-AM VAZUUUUUT!!!!!!! LEO E NUMAI AL MEUUUU!!!

    1
    1

  • Ilinca pe 15 Apr 2013, 12:56
    Daca ar citi Leo Howard asta....(IUBITUL MEU) GRRRR

    Daca ar citi IUBI tot ce am scris ar fi SUPER SUPER BINE !!!! Pote imi trimite nr lui de tel pe adresa mea de mail:iliana2k12@yahoo.com

    1
    1

  • Ilinca pe 15 Apr 2013, 12:47
    Vise cu Leo

    TE IUBESC ATAT DE MULT INCAT AM AVUT 190 DE VISE CU TINE SI IL MAI TIN MINTE PE PRIMUL(LA SFARSIT NE SARUTAM) ASA CA TOATE FATELE CARE TE PLAC AR FACE BINE SA NU SA ATINGA DE TINE DEOARECE ESTI AL MEU( POATE VORBIM PE TELEFON CA STIU ENGLEZA)

    1
    1

  • Ilinca pe 15 Apr 2013, 12:43
    Y VERY VERY VERY... LOVE LEO HOWARD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Imi place la nebunie de Leo .Mult mi-as dori ca sa vina in romania. As vrea sa stiu nr. lui de tel. si cati ani are(eu am 11) SUNT CEL MAI MARE FAN. CHIAR FANUL 1!!! Si ar fi pacat sa nu am o poza cu mine si el si un autograf!!!!!!! DACA S-AR PUTEA M-AS CASATORI CU EL. Stiu multe despre el si am o gramada de poze cu Leo!!! IL IUBESC NES PUS DE MULT SI IMI PLACE NUMELE LUI(ARE NUME DE LEU MMMIIIIAAAUUU) Ma topesc dupa el si numele lui.

    1
    1

  • Alexandra pe 2 Mar 2013, 10:22
    Leo Howard

    Leo Howard e cel mai dragut tip de pe planeta! Sunt fana lui cea mai mare! Cand il vad in unele episoade, plang de fericire!!! Si nu glumesc! E atat de dragut....!!!!

    0
    2

  • bia pe 19 Ian 2013, 15:30
    iubitul meu

    leo o cel mai dragut tip din lume. sunt moarta dupa tine.esti cel mai tare.y love you.

    1
    0

  • miruna pe 12 Ian 2013, 15:31
    costin

    Costin, tu esti un ratat!! Nu ai habar de ce tare e filmul asta. deci daca tu esti prost si nu cunosti aceste calitati e pierderea ta. TOATA LUMEA CINE CREDE CA AM DREPTATE SA-MI DEA LIKE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    4
    1

  • laura pe 12 Ian 2013, 15:20
    kim si jack

    eu cred ca intre kim si jack se intampla ceva putrenic si cred ca primul lor sarut va fi printr-o cearta adica se vor certa apio brusc se vor apropia capurilae lor si vor simti ceva iar apoi se vor saruta si vor fi un cuplu. si se vor numi ,,jim'' o combinatie itre jack si kim. SUNT CEL MAI MARE FAN AL LUI JACK SI KIM. II IUBESC PE AMANDOI

    3
    0

  • Lavinia pe 4 Ian 2013, 18:34
    LEO

    DACA CITESTI ASTA LEO VA FII EXTRAORDINAR DE BINE. SA STII CA EU TE-AM VISAT MEREU DE EXEMPLU:te-am visat anul trecut ca ne tineam de mana foarte strans si ziceai ``SUNTEM DE NEDESPARTIT ;in noaptea de revelion te-am visat:CA ERA-I LA MINE LA SCOALA CU PRIETENII TAI DIN FILMUL BATAUSII WASABII SI EU TE-AM CHEMAT SA-TI SPUN CA ``IMI PLACE DE TINE``SI TU AI ZIS LA FEL ``SI MIE IMI PLAE DE TINE`` ```VREAU SA SPUN CA ATUNCI CAND TE-AM VAZUT MI SA DESCHIS ```INIMA``` PENTRU TINE...

    4
    1

  • vlad pe 12 Nov 2012, 18:44
    când vi pe la mile jack de rod vrumos și sunt din românia de rog frumos că mereu plâng de tine și sint vlad

    eu sunnt vlad după ce vezi conentariul mă suni îți las numărul meu de telefon 0784555237 ăsta e numărul meu de telefon

    1
    4

  • andreea pe 10 Nov 2012, 13:19
    fanul nr.1 alui kim{olivia}

    sunt fanul nr.1 pentru ca este:frumoasa,desteapta,amuzanta.

    4
    2

  • andreea pe 9 Nov 2012, 11:44
    vrem mai multe episoade cu batawsii oasabi

    fetelor pentru noi este inportant la batawsii oasabi pentru ca este jeac{leo}.dar nuie corect sa avem doar doua episoade pe zi.unele fete care scriu pe acest blog stiu sa scrie in engleza.haideti sal cautam pe net pe domnul care regizeaza aceste episoade.si sai cerem mai multe episoade cu batawsii oasabi

    11
    2

  • acmiratoarea secreta pe 8 Nov 2012, 17:30
    iubirea mea

    jeack[ leo] ai o acmiratoare secreta

    11
    2

  • andreea pe 8 Nov 2012, 17:18
    imi place un episod

    imi place episodul cind a fost halauinul

    6
    2

  • andreea pe 8 Nov 2012, 17:11
    jeack este cel mai frumos

    sunt ceamai mare fana a lui chim.6 .si ami place de jeack e cel mai frumos din batawsii oasabi

    4
    2

  • ca de obicei cristina pe 28 Sep 2012, 13:31
    iubitul meu!

    si eu m-am indragostit foate foarte foarte mult de leo !e sufletul pereche tot ce mi-am dorit vreo data !!! imi place si de haneliu hoard surioara mai mica a lui leo hoard ! terog fi al meu pentru tot restul vieti tale !!!!!!!!!!!!!! esti jumatate din inima mea !!! te rog uito pe olivia si hai sa plutim impreuna in lumea fericirii !!! dragule mi-ai furat inima !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0
    7

  • cristina pe 28 Sep 2012, 13:21
    leo iubi

    heloo ! y love you !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    3
    2

  • costin pe 28 Sep 2012, 13:15
    ratatii

    toti sunteti niste fraieri !!!!! aveti cel mai jalnic film !!!!! nici macar nu va pricepeti !!!!!!

    0
    8

  • emanuela pe 28 Sep 2012, 13:11
    mateo arias

    imi place mateo

    1
    3

  • cristina pe 28 Sep 2012, 13:09
    leo howard

    leo al meu e cel mai tare ! toata lumea mainile acasa , e al meu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    2
    3

  • alexandra damian pe 1 Aug 2012, 15:14
    leo howard

    i love you leo howard

    3
    2

  • melisa pe 22 Iul 2012, 11:57
    am 14 ani este adevarat

    imi place foarte mult de leo howard pentru ca e karatist si de olivia pentru ca este foarte draguta. de jack pentru ca e si el dragut foarte mult ca si kim si ceilanti karatisti din dojo. imi place de jerry pentru ca e din Batausii Wasabi. imi plac Batausii Wasabi foarte mult si ca sunt amuzanti.

    3
    1

  • melisa pe 22 Iul 2012, 11:53
    am 14 ani este adevarat

    imi place foarte mult de leo howard pentru ca e karatist si de olivia pentru ca este foarte draguta. de jack pentru ca e si el dragut foarte mult ca si kim si ceilanti karatisti din dojo. imi place de jerry pentru ca e din Batausii Wasabi. imi plac Batausii Wasabi foarte mult si ca sunt amuzanti.

    3
    2

  • anca pe 19 Iul 2012, 21:59
    leo howard

    is indragostita de jack[leo howard. si cred ca se infirpa ceva intre kim si jack[leo howard imi place de edi pentru ca ii foarte dragut iar de jerry pentru ca e foartela moda.

    3
    5

  • melisa pe 18 Iul 2012, 13:41
    is indragostita de leo howard

    is indragostita de leo howard pentru ca e dragut ,iar de kim pentru ca e amuzanta .jack e amuzant rau chiar si kim, edi,jerrysi rudi.la prietena mea anca ii place foarte mult de jack [leo woward si ii cu ia in clasa a treia.

    3
    4

  • Te Amo, Jack pe 3 Iul 2012, 14:15
    Jack cel sexy

    Imi plk tare de Jack(Leo Haward), are shi o alunita obraznik pe obrajor. Sunt indragostitaa.......

    4
    2

  • adina pe 27 Iun 2012, 16:17
    sunt fana nr. 3

    Imi place de Kim pentru ca stie sa faca karate.Si de Jack pentru ca ii profesionist la karate.

    5
    2

  • melisa pe 27 Iun 2012, 11:55
    sunt fana nr .2

    imi place de leo howard foare mult. pentru leo hward.

    5
    3

  • Adiitza pe 11 Iun 2012, 22:12
    Jack

    Imi place la nebunie de Jack(Leo Howard).Iubesc serialul shi ei sunt foarte amuzanti...dar totusi,cred k se infiripa ceva intre jack shi kim

    6
    2

  • gabi pe 3 Iun 2012, 15:39
    sunt fanul nr.1

    sunt cei mai tari

    8
    0

  • razvan pe 29 Mai 2012, 20:28
    batausi wasabi

    iubesc batausii wasabi

    9
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod