Băneasa Shopping City şi Feeria, sursă de inspiraţie pentru părinţi şi copii

Băneasa Shopping City şi Feeria au încheiat seria celor mai interesante programe after-school, desfăşurată între 7 şi 16 septembrie. Programul pregătit a fost un real ajutor pentru părinţi în alegerea celor mai potrivite activităţi extraşcolare, dar şi o experienţă inedită pentru copiii lor. În primul weekend, copiii au primit calificativ maxim la prima lecţie din acest an, cea a regulilor de circulaţie, predată de reprezentanţii Poliţiei Circulației.

Băneasa Shopping City şi Feeria au încheiat seria celor mai interesante programe after-school, desfăşurată între 7 şi 16 septembrie. 

Programul pregătit a fost un real ajutor pentru părinţi în alegerea celor mai potrivite activităţi extraşcolare, dar şi o experienţă inedită pentru copiii lor. În primul weekend, copiii au primit calificativ maxim la prima lecţie din acest an, cea a regulilor de circulaţie, predată de reprezentanţii Poliţiei Circulației.

Cei mici, dar şi părinţii lor, au urmărit fascinaţi una dintre cele mai impresionante reprezentaţii ale lui Cristian Leana, specialistul în cub Rubik, prezent în Zona IQ alături de membrii clubului Speedcubing.

Legat la ochi, acesta a rezolvat un cub buclucaş în puţin peste un minut. În zona destinată artelor marţiale maeştrii de la clubul Bushido i-au iniţiat pe cei mici in primul curs de Taekwando.

Zona de dans a adunat sute de copii încântaţi de reprezentaţiile profesioniştilor de la Moty Dance School, aceştia dezvăluindu-le vizitatorilor atât paşi de bază, cât şi coregrafii din diferite stiluri de dans.  

Cei mai mici dintre vizitatori au fost impresionaţi de lecţiile de pictură, origami şi desen şi s-au alăturat reprezentanţilor gradiniţei Copil Isteţ şi ai clubului Myka Kids în programul pregătit special pentru ei.
Aceştoia nu au ratat zona dedicată jocurilor din Feeria; X şi 0 a fost primul în topul preferinţelor copiilor.
În tot acest timp, părinţii au avut posibilitatea să consulte ofertele educaţionale, esenţiale pentru dezvoltarea copilului lor.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod