Balul MNAR, la cea de-a sasea editie

Facebook Twitter Comenteaza
Vineri, 6 iunie 2008, ora 19:00, in Sala Tronului a Muzeului National de Arta al Romaniei, Asociatia "Prietenii Muzeului National de Arta al Romaniei" va organiza cea de-a sasea editie a Balului Muzeului, eveniment de strangere de fonduri pentru Muzeul National de Arta al Romaniei.

Anul acesta vom avea parte de un eveniment cu totul deosebit, deoarece "Prietenii" aniverseaza zece ani de activitate in slujba MNAR. Asociatia si-a propus sa stranga suma de 100.000 euro, necesara implementarii unor noi programe destinate publicului vizitator.

Invitatii se vor bucura de un spectacol de gala sustinut de Horia Brenciu & Co.
si vor putea participa la o licitatie de arta ce are ca scop restaurarea a trei tablouri din patrimoniul Muzeului National de Arta.

Momentul deschiderii Balului va fi punctat de Marialaura Ciampoli Musneci, presedintele Asociatiei Prietenii Muzeului National de Arta al Romaniei si Roxana Theodorescu, director general al Muzeului National de Arta al Romaniei.

Inca de la infiintare, in 1998, Asociatia Prietenii Muzeului National de Arta al Romaniei a oferit sprijinul moral si financiar necesar redeschiderii si sustinerii Muzeului National de Arta al Romaniei si muzeelor sale satelit.
"Prietenii"  sunt un grup de romani si straini voluntari si de companii care impartasesc acelasi interes: de a sprijini Muzeul National de Arta in eforturile sale de a-si dezvolta activitatile.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod