Au început preselecţiile pentru “MasterChef” şi “Vocea Romȃniei”

Noile sezoane “MasterChef” şi “Vocea Romȃniei” se anunţă a fi foarte incintante, drept dovadă fiind numărul mare de persoane prezente la prima rundă de preselecţii din Cluj-Napoca. Sȃmbătă, 7 iunie, s-au desfăşurat preselecţiile pentru al cincilea sezon “MasterChef”, iar duminică, 8 iunie, muzica şi buna dispoziţie au pus stăpȃnire pe Cluj, în timpul audiţiilor pentru sezonul “Vocea Romȃniei” din toamnă.
Prima oprire a caravanei “MasterChef” a fost Ardealul, unde oamenii sunt recunoscuţi pentru preparatele gustoase şi pentru talentul culinar desăvȃrşit. Nu numai locuitorii din Cluj-Napoca s-au prezentat la preselecţii, ci şi persoanele din zonele învecinate, dornice să-şi demonstreze calităţile în cadrul show-ul “MasterChef”.

Duminică, caravana “Vocea Romȃniei” a atras pasionaţii de muzică transilvăneni la preselecţiile desfăşurate pȃnă tȃrziu în noapte. Repetȃndu-şi piesele la chitară, exersȃnd vocalize sau cȃntȃnd în grup, alături de ceilalţi concurenţi, participanţii şi-au aşteptat răbdători rȃndul, pentru a arăta de ce merită să fie următoarea “Voce a Romȃniei”.

Preselecţiile pentru al cincilea sezon “MasterChef” şi al patrulea sezon “Vocea Romȃniei” au adunat sute de oameni talentaţi, dornici de afirmare.
Romȃnii nu încetează să uimescă prin abilităţile lor, aşa că noi talente aşteaptă să fie descoperite de-a lungul ţării.

Caravanele celor două emisiuni au avut parte e multe prezenţe inedite pe care le veţi putea urmări din toamnă la Pro TV.

După ce a fascinat cu preparate uimitoare milioane de români din fața televizoarelor, cea mai intensă competiţie culinară continuă la PRO TV. Emisiunea “MasterChef” începe căutările de noi concurenţi şi invită pasionaţii de gătit să se înscrie pe site-ul masterchef.protv.ro.
După perioada de înscrieri, caravana va ajunge pe 14 iunie în Iaşi şi pe 21 iunie la Timişoara. Turul prin ţară se încheie la Bucureşti, cu preselecţiile de pe 5 şi 6 iulie.

Caravana “Vocea României” continuă pe 15 iunie în Iaşi, pe 22 iunie la Timişoara, pe 28 şi 29 iunie în capitală şi pe 13 iulie la Constanţa. Ediția a patra “Vocea României” invită participanţii să se înscrie pe site-ul vocearomaniei.protv.ro, pentru ca apoi să-şi demonstreze talentul în cadrul caravanei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod