Ashley Madison, site-ul infidelilor, sursă de inspiraţie pentru un serial TV

Ashley Madison, un site pentru persoane infidele care a generat un scandal uriaş în America de Nord, în urma dezvăluirii datelor personale ale utilizatorilor săi, reprezintă principala sursă de inspiraţie pentru un nou serial de televiziune ce va fi produs în curând la Hollywood.

Chiar înainte ca informaţiile personale aferente unui număr impresionant de mare de internauţi, abonaţi ai site-ului Ashley Madison, să fie accesate în mod ilegal de un grup de piraţi cibernetici şi publicate apoi pe internet, proiectul unui serial TV inspirat din acest site destinat persoanelor căsătorite care caută o aventură sexuală începuse să circule în cercul producătorilor de la Hollywood, relatează agenţia Reuters, citată de Mediafax..

Proiectul pentru un serial TV intitulat "Thank You Ashley Madison", despre o femeie care se conectează pe acest site, este prezentat în această perioadă mai multor posturi de televiziune de către OutEast Entertainment, o companie de producţie din Los Angeles, a dezvăluit, miercuri, Courtney Hazlett, vicepreşedintele departamentului de dezvoltare din cadrul acestei firme.

OutEst Entertainment a încheiat un contract în 2014 cu Avid Life Media, compania ce deţine site-ul Ashley Madison, pentru a putea să folosească numele acestuia într-un serial TV, cu speranţa de a-i determina pe unii dintre cei 37 de milioane de internauţi care şi-au creat conturi pe acest site să urmărească noul show TV.

Serialul se va concentra pe viaţa unei femei "care are o viziune diferită asupra a ceea ce înseamnă căsătoria în epoca modernă", a spus Courtney Hazlett.

Ea a precizat că noua producţie se va înscrie în acelaşi registru cu un serial HBO, "Togetherness", care dă dovadă de o abordare realistă asupra vieţii unui cuplu căsătorit din zilele noastre.

Jennifer Kennedy, scenarista serialului "Justified", va scrie scenariul pentru noua producţie de televiziune, în colaborare cu Ian MacDonald.

Courtney Hazlett a refuzat să precizeze numele posturilor de televiziune cărora le-a fost prezentat proiectul acestui serial şi nici dacă OutEst Entertainment a încheiat un contract cu vreunul dintre acestea.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod