Artistul care va concerta in Romania, pe 27 mai, la Sala Palatului, Pablo Alboran nu vrea sa fie servit in pahare si vesela de plastic!

Pablo Alboran, cel mai vandut artist al ultimilor 4 ani in Spania, Portugalia si America Latina, va concerta, pe 27 mai, la Sala Palatului si a transmis organizatorilor lista de cerinte pentru perioada sederii lui in Romania. Doar doua pretentii a avut cantaretul spaniol: sa nu fie servit in pahare, tacamuri si vesela din plastic si sa nu lipseasca sub nicio forma ghimbirul proaspat!

Desi a devenit celebru intr-un timp foarte scurt, Pablo Alboran a declarat in repetate randuri in interviuri pentru publicatii din toata lumea, ca este un tip absolut normal si ca incearca, in ciuda faimei pe care a dobandit-o la nivel mondial, la numai 25 de ani, sa se pastreze cu picioarele pe pamant. Acest lucru il dovedesc si pretentiile pe care cantaretul spaniol le-a avut de la organizatorii concertului de la Bucuresti.
Cantaretul a cerut doar o sticla de vin rosu produs in Spania – Rioja sau Ribera del Duero si o sticla de vin alb.

Alboran nu a avut pretentii nici in ceea ce priveste marca celor 24 de sticle de bere pe care isi doreste sa le gaseasca in frigider, atunci cand ajunge in Romania. Sandwich-uri variate, reci si calde, platouri cu carnaciori, branzeturi si prajiturele cu ciocolata vor face parte din meniul lui Pablo Alboran in Romania. Nu vor lipsi nici fructele proaspete -  capsune, mure, afine, banane, pepene galben – si nici racoritoarele si bauturile energizante.

Pablo Alboran va concerta la Sala Palatului, pe 27 mai.

Biletele pot fi cumparate de pe site-ul www.vreaubilet.ro, de la casa de bilete a Salii Palatului si de la standul VreauBilet din Unirea Shopping Center. Unul dintre hiturile cu care Pablo Alboran si-a castigat celebritatea poate fi ascultat accesand link-ul https://www.youtube.com/watch?v=F0rwOsAteXM

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod