Artistii MediaPro Music petrec Pastele alturi de familiile lor

Facebook Twitter Comenteaza
Artistii MediaPro Music petrec Pastele alturi de familiile lor

Artistii MediaPro Music au parte de putina relaxare, pentru ca aproape toti vor petrece Pastele in familie, alturi de cei dragi. Dupa o perioada destul de agitata in care au avut concerte, inregistrari si deplasari in strainatate, Andra, Horia Brenciu, Adela Popescu si baietii din trupa Bandidos vor avea parte de o minivacanta in sanul familiilor lor. Cea mai rebela trupa de la MediaPro Music nu se dezminte nici de aceasta data, intrucat cei cinci baieti din trupa Firma vor avea concert in a doua zi de Paste. "Vom sarbatori cum ne place noua mai mult, facand ce stim mai bine, adica vom canta!", marturiseste Rocca, solistul formatiei.

Andra si Catalin Maruta spera sa poata reuni toata familia in jurul lor cu ocazia Pastelui. "Asta e tot ce conteaza pentru noi, indiferent de locul in care se va petrece asta... vom lua lumina si ne vom bucura de cei dragi", a declarat artista.

Horia Brenciu va merge la Brasov, la tatal sau, in traseul traditional pe care il face in fiecare an de Sfintele Sarbatori Pascale, iar Adela Popescu si le va petrece la Susani, alaturi de familia sa, locul unde toti oamenii din sat se duc la biserica in prima zi in a doua zi de Paste pentru a lua masa in "sopron". In regiunea aceea toate bisericile sunt inconjurate de asemenea constructii din lemn, iar fiecare familie are locul ei bine stabilit, acelasi an de an, mostenit din generatie in generatie. "Este impresionant sa vezi toata strada plina de oameni foarte eleganti si apoi fiecare familie adunata in jurul sopronului ei, in curtea bisericii", povesteste Adela.

Cei cinci "banditi" din trupa Bandidos isi vor incarca si ei bateriile alaturi de cei dragi cu ocazia Pastelui, pentru a face fata concertelor care deja sunt pe lista de asteptare.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod