Apare CicloTour, revistă lunară pentru pasionații de bicicletă

Ești un împătimit al bicicletei sau doar o folosești ocazional prin parc? Îți dorești să descoperi noi trasee pe care să le parcurgi pe două roți? Din 17 mai, sursa ta de informații este CicloTour, singura revistă tiparită de cicloturism din țară.

Ești un împătimit al bicicletei sau doar o folosești ocazional prin parc? Îți dorești să descoperi noi trasee pe care să le parcurgi pe două roți? Din 17 mai, sursa ta de informații este CicloTour, singura revistă tiparită de cicloturism din țară.

Publicația se adresează tuturor bicicliștilor, profesioniști ori amatori. Limbajul este pe înțelesul tuturor, fără multe detalii tehnice, greu de urmărit. Publicația conține informații utile atât fetelor, cât și familiilor cu copii. O pondere mare o au traseele de cicloturism, majoritar din țară, descrise de cicloturiști pasionați. Astfel, CicloTour îți va fi de folos și luni mai târziu după achiziționarea ei, când cauți o idee de petrecere a timpului liber pe două roți.

Interviuri si reportaje

În fiecare lună, în CicloTour vei regăsi interviuri cu persoane importante din domeniu, dar și povești de suflet, cu pasionați de bicicletă.

În primul număr, Emanuel Terzian (Manolo), vocea de la Turul Italiei, ne-a acordat un amplu interviu. Fost fan Lance Armstrong, comentatorul sportiv consideră că ciclistul american a fost cel mai bun dintre „drogații” erei lui. De ce să urmărim în continuare etapele de ciclism, în ciuda scandalurilor de dopaj? Cu ce se diferențiază ciclismul de alte sporturi? Toate acestea ni le-a dezvăluit Manolo în ediția din 17 mai.
 
Tot în aceast numar aflam povestea unuia dintre cei mai buni sportivi de la concursurile de amatori de profil din țară. Grecul Iorgo, fost ciclist de performanță în tinerețe, a reluat sportul după mai bine de 20 de ani de pauză.
Descoperă în paginile revistei cum l-a ajutat bicicleta să treacă peste problemele de sănătate. Și care este trucul lui pentru a câștiga competițiile.

Velo-pictorial Adelina Pestrițu

Luna aceasta, Adelina Pestrițu, vedeta Kanal D, a răspuns invitației CicloTour de a pedala pe un traseu lângă București. Toată „povestea” a fost surprinsă într-un velo-pictorial. Vedeta ne-a uimit prin calitățile ei de mountainbiker.

„Vom avea lunar pe copertă câte o persoană cunoscută, din showbiz, sport sau din orice alt domeniu. Rațiunea noastră: vrem să deschidem ochii și celor care până acum nu au mers pe bicicletă.
Credem în puterea exemplului. Până în prezent, peste 13.000 de persoane au dat Like sau au share-uit imaginile de pe Facebookul Adelinei Pestrițu, coperta noastră numărul 1. Suntem mulțumiți dacă cel puțin 1% din aceștia îi urmează exemplul si se apuca de biciclit”
. apreciază Mircea Olaru, project manager revista CicloTour.

Alte subiecte din primul numar:

  • Transfăgărășan versus Transalpina
  • Trasee: Corbii de Piatră, Istrița și Ciolanu, Culmea Tătaru, Viscri
  • Chic on bike: 5 ținute, 5 ocazii
  • Recomandări cazări bike-friendly.


Publicația va putea fi găsită începand cu 17 mai în magazinele de presa Inmedio si Relay din toată țara precum și în benzinăriile OMV.

Prețul de vânzare este de 8 lei.

Poți afla mai multe detalii despre revistă pe pagina www.ciclotour.ro sau pe Facebook: http://www.facebook.com/revistaciclotour 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod