Andreea Marin, Ștefan Bănică, Loredana și Laura Cosoi, vedetele anului la Celebrity Awards 2013

Cele mai în vogă vedete din televiziune, muzică și modă, persoane publice care au dovedit succes și eleganță în domeniul în care activează, au fost premiate aseară în cadrul celei de-a doua ediții a Celebrity Awards, gala organizată de Aristocrat Events Hall și revista Story. Peste 400 de invitați au asistat la o decernare de premii fastuoasă ce a recompensat meritele personalităților care a performat atât în ultimul an, cât și în întreaga carieră. Locația a fost umplută până la refuz de vedete din diverse domenii de activitate.
 
Andreea Marin, Loredana, Mirela Stelea, Geanina Iieș, Gabriela Cristea, Corina Caragea, Olivia Steer, Cezar Outau,  Iuliana Tudor, Monica Gabor, Alina Sorescu, Bianca Drăgușanu, Victor Slav, Zoli Toth, Virgil Ianțu, Anca Lungu, Ștefan Lungu, Alina Sorescu, Oana Roman, Bianca Ioniță, Andreea Bălan, Sylvia, Stephan Pelger, Ileana Badiu, Cornel Ilie, Vladimir Drăghia, Xonia, Andreea Perju, Giulia Anghelescu, Vlad Huidu, Maria Andrei, Andrei Nourescu, Tili Nicolae, Dr. Adrian Mina, Lucia Prăjișteanu, Irina Mohora, Alexandru Constantin s-au numărat printre invitații evenimentului. Gala a fost prezentată de Raluca Lăzăruț și Silviu Biriș.

Trofeele Celebrity Awards 2013: "Premiul special pentru cel mai bun designer de haine masculine” a fost câștigat de Alexandru Ciucu, cel care a lansat moda românească în exclusivistul Monaco, prin intermediul unor prezentări de modă memorabile.
Designerul, care a fost ridicat recent la rangul de maestru de către Regele Mihai al României, nu a putut fi prezent la eveniment, aflându-se plecat peste hotare. Trofeul a  fost ridicat de soția lui, Alina Sorescu.

Stephan Pelger a primit “Premiul special pentru cel mai bun designer de haine feminine”, trofeul fiind înmânat de buna lui prietenă, Ileana Badiu. “Cea mai stilată vedetă feminină" a fost desemnată Iulia Vântur. Vedeta Pro TV nu a putut fi prezentă la eveniment pentru a-și ridica premiu, aflându-se în India, sarcina revenindu-i colegei sale de trust, Corina Caragea. “Cea mai stilată vedetă masculină” în 2013 este Smiley. Cântărețul se află în aceste zile în deplasare, astfel că premiul a fost ridicat de aceeași Corina Caragea.

Loredana a primit trofeul la categoria “Cel mai bun show live”. Artista a avut parte de o prezentare emoționantă din partea Iulianei Tudor, cea care i-a înmânat premiul, vedeta TVR lăudând-o pentru activitatea constantă în lumea muzicii și pentru faptul că a devenit un reper, o sursă de inspirație pentru toti artiștii din România.  “Premiul special pentru cea mai rapidă ascensiune a anului” i-a fost acordat lui Cezar Ouatu, cel care a apărut la începutul acestui an ca din neant și a ajuns să câștige Selecția Națională Eurovision și să ne reprezinte cu succes țara la concursul muzical european.
Artistul supranumit “The Voice” a ridicat premiul și a oferit apoi o reprezentație live a celei mai noi piese ale sale.

Andreea Marin a fost recompensată, al doilea an consecutiv, pentru proiectele sale caritabile. Vedeta a primit “Premiul pentru activitate constantă în folosul societăți”, încununând astfel șirul neîntrerupt de acțiuni umanitare ale Fundației Prețuiește Viața și ale programului Școala mamelor. Andreea a impresionat audiența printr-un discurs emoționant, în care a subliniat că astfel de acțiuni ar trebui să devină o obișnuință pentru fiecare dintre noi. Vedeta a ales sa poarte pentru acest eveniment o superbă creație Ermanno Scervino, accesorizată cu bijuterii Swarovski.

“Vedeta cu cel mai spectaculos look” a fost desemnată Giulia Anghelescu, artista care a uimit recent publicul printr-o coafură punk. Solista a primit premiul din mâinile lui Vladimir Drăghia și a oferit apoi un recital de 15 minute în cadrul caruia a interpretat și cel mai nou single al său. “Cea mai sexy vedetă feminină” a fost desemnată Laura Cosoi. Actrița nu a putut fi prezentă la eveniment însă a înregistrat un mesaj video prin intermediul căruia le mulțumește celor care au votat-o, menționând că este impresionată atât de premiile care îi recompensează activitatea profesională, cât și de cele ce valorifică imaginea ei publică.

Victor Slav a fost desemnat “cea mai sexy vedetă masculină”.
Prezentatorul rubricii Meteo de la Pro TV a fost însoțit la eveniment de logodnica lui, Bianca Drăgușanu, și a primit trofeul din mâinile Gabrielei Cristea, una din cele mai vânate vedete de către televiziunile prezente la gală. Bogdan Petrilă, managing partner Aristocrat Events, i-a înmânat premiul cel mai bun promotor al unui stil de viață sănătos Oliviei Steer. Vedeta a oferit un discurs emoționant, declarând plângând că decesul surorii sale a făcut-o să conștientizeze cât de importantă este sănătatea pentru un om, hgrija pe care acesta trebuie să o acorde fizicului și sufletului său.

Cel mai popular cuplu din showbiz a fost desemnat Andreea Esca – Alexandre Eram. Vedeta Pro TV nu a putut fi prezentă la eveniment, fiind în acele momente la pupitrul știrilor. Premiul pentru cel mai surprinzător juriu din televiziune a fost desemnat cel al emisiunii X Factor de la Antena 1.  Ultimul trofeul al serii, Premiul special pentru profesionalism în întreaga carieră i-a fost acordat lui Ștefan Bănică. Artistul, cu o carieră de aproape 30 de ani în lumea showbiz-ului, a înregistrat un mesaj video, din studioul său, prin intermediul căruia le-a transmis mulțumiri tuturor celor care l-au votat.

Gala Celebrity Awards 2013 a reprezentat și o adevărate defilare de ținute tip cocktail de bun gust.
Vedetele invitate au ales vestimentații în ton cu misiunea eveniementului: aceea de a premia eleganța și succesul profesional al personalităților din showbiz.  Premiile Galei Celebrity Awards au fost acordate pe baza votului publicului și al membrilor juriului de specialitate: Mihaela Călinoiu (Redactor-șef Story), Sorin Duțoiu (General Manager Agenția de Presă Mondenă și ADPM PR), Horia Ghibuțiu (Redactor-șef FHM), Petrișor Obae (jurnalist independent/Paginademedia.ro), Alexandru Pintilie (Managing Partner Aristocrat Events) și Ruxandra Dincă (Redactor-șef TV Mania).
1 din 7

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod