Andreea Marin și Daniel Buzdugan, cel mai nou cuplu din showbiz! S-au sărutat și răsfățat!

Andreea Marin și Daniel Buzdugan sunt protagoniștii unei noi povești de dragoste, una animată ce e drept. Cei doi și-au împrumutat vocea celor două veverițe simpatice din “Goana dupa alune”, Surly și Andie, iar la lansarea ce a avut loc la Cinema City s-au și sărutat...ca veverițele. Alături de ei a stat și Mircea Solcanu care de asemenea, face și el parte din echipa de dublaj, de această dată într-un rol negativ, cel al ratonului. Cei trei au făcut deliciul publicului, în special al copiilor, alături de care au dansat și cântat.

În ciuda vremii neprietenoase, numeroase vedete au călcat pragul Cinema City alături de micuții lor: Kamara, Zoli Toth, Liana Stanciu, Alex Dima, Cosmin Tudoran, Ilie Năstase și Brigitte Sfăt, Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol, Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo sau What’s Up. Printre activitățile pregătite pentru copii s-au regăsit sesiunile de facepainting, momente de coregrafie și photo-cornere.

Mult așteptata animație a încântat prin scene amuzante, personaje curajoase, inteligente, dar și prin morala ascunsă în spatele scenariului, care scoate în evidență modele demne de urmat pentru cei mici, captivați timp de două ore de aventurile complicate și planurile îndrăznețe ale neastâmpăratelor veverițe.



„Goana după alune 3D” va fi inclus în programul cinematografelor din țară, în variantă dublată și subtitrată, începând cu data de 24 ianuarie 2014, în format 3D.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod