Andreea Marin Bănică, alături de "divina" Sophia Loren la Marsilia

Andreea Marin Bănică a acceptat invitatia Aerotravel de a fi prezentă sâmbătă la Marsilia, la inaugurarea vasului de croazieră MSC Divina, al cărui nume a fost inspirat de renumita actriță Sophia Loren. Initiațiva acestei colaborări aparține ADPM PR, singura agenție de Celebrity PR din România.

Andreea Marin Bănică a acceptat invitatia Aerotravel de a fi prezentă sâmbătă la Marsilia, la inaugurarea vasului de croazieră MSC Divina, al cărui nume a fost inspirat de renumita actriță Sophia Loren. Initiațiva acestei colaborări aparține ADPM PR, singura agenție de Celebrity PR din România. La Marsilia, Andreea Marin Bănică a avut ocazia nu doar să dialogheze cu Sophia Loren, dar să fie și singurul jurnalist, dintre cei peste 400 prezenți la conferința de presă, cu care legendara actriță a acceptat să facă fotografii.

Un mare merit l-a avut  impresionantul CV al Andreei, pe care staff-ul actriței l-a primit în prealabil, dar și faptul că vedeta din România este voluntar și Ambasador al Bunăvoinței pentru UNICEF, deși nu în această calitate s-a aflat Andreea la eveniment, ci ca director editorial al revistei Business Woman.
Sophia Loren sprijină colaborarea directă dintre compania de vase de croazieră MSC și UNICEF, prin intermediul căreia sunt ajutați copiii defavorizați din Brazilia. Prin donațiile făcute, se construiesc  școli și programe de educație pe termen lung dar se și facilitează accesul la apă potabilă și îngrijire medicală pentru copiii defavorizați din țara sud-americană.

Evenimentul de lansare a vasului MSC Divina, de la Marsilia, l-a avut ca și gazdă pe renumitul actor Gerard Depardieu, cu care Andreea s-a întâlnit și fotografiat, iar, ca invitat de onoare, pe unul dintre cei mai apreciați violoniști ai lumii, Maxim Vengerov, Ambasador al Bunăvoinței pentru UNICEF.
Impresionată de frumusețea Sophiei Loren

Andreea Marin Bănică, realizatoarea emisiunii "Trezește România" de la Realitatea TV , care va fi lansată pe 1 iunie, la ora 18,45, a rămas impresionată de frumusețea, eleganța și de forma fizică de invidiat a Sophiei Loren, actrița urmând a împlini, pe 20 septembrie, 78 de ani.
"Nu e nici o exagerare când spun că arată cu 25 de ani mai tânără. Este pur și simplu de necrezut și fascinant să o vezi fața în față pe actrița care a rămas o frumusețe și o prezență impunătoare, de parcă timpul nu a trecut pentru ea. Am întrebat-o care este cea mai prețioasă lecție de viață pe care o poate împărtăși. Mi-a răspuns simplu că poți trăi frumos prin dragostea dăruită și primită, poți cunoaște împlinirea prin copii și familie. Secretul tinereții fără bătrânețe este, negreșit, disciplina din viața sa și respectul pentru propria persoană, dar si pentru cei din jur. Trebuie să recunosc faptul ca jurnaliștii din întreaga lume și cei peste 2.000 de oaspeți de la spectacolul din aceeași seară au fost impresionati de prezența Sophiei Loren, care impune respect și atrage un profund sentiment de admirație, nu doar prin distincția sa, ci și prin eleganta fiecărui gest, a fiecărei vorbe, fără a fi totodată o persoană pe care să o poti cataloga drept prea prețioasă.  Iar cariera actriței de Oscar a aratat că nu frumusețea, ci talentul este principalul său atu", declară Andreea Marin Bănică.

Apariție elegantă pe covorul albastru

După o după-amiază petrecută la bordul vasului de lux MSC Divina, Andreea Marin Bănică a participat seara la magnificul eveniment prilejuit de botezul ambarcatiunii.
Peste 2000 de persoane, printre care și personalități ale vieții culturale, din lumea politicii sau a showbiz-ului internațional, au asistat vreme de trei ore la un spectacol pus în scenă într-un amfiteatru construit în portul din Marsilia, exact lângă vasul de croazieră ancorat.
Andreea Marin Bănică a fost fotografiată, atât la conferința de presă, cât și la evenimentul inaugural, de către reprezentații publicațiilor internaționale, fiind una dintre cele mai elegante prezențe feminine.

De pregatirea ținutelor sale s-a ocupat stilistul Alina Dăscălescu, care a ales pentru Andreea ținute din noua colecție Gucci, accesorizate cu pantofi si clutch Gucci și bijuterii Govoni, de la Cellini, din aur galben cu pietre pretioase.

Evenimentul a debutat cu un spectaculos show aerian de 20 de minute, una dintre gazdele serii a fost actorul Gerard Depardieu, iar unul dintre cei mai faimoși violoniști ai lumii, Maxim Vengerov, ambasador UNICEF al Bunăvointei, a susținut un recital inedit.

Pe scenă a urcat alături de orchestra sa și artistul italian Paolo Conte, iar momentul culminant al serii a fost apariția Sophiei Loren la brațul comandantului navei.
Actrița a tăiat panglica inaugurală, marcând astfel botezul vasului de croazieră MSC Divina. Vasul include o cabină specială, amenajată după indicațiile Sophiei Loren, cabină care poartă și numele actriței.

MSC Divina - o experiență extraordinară

Andreea Marin Bănică  a petrecut o zi de neuitat la bordul luxosului vas de croazieră cu 18 punți și o capacitate de 4363 de pasageri. Detalii despre experiența de la Marsilia si fotografii inedite vor fi publicate  în următorul număr al revistei Business Woman, al carei director editorial este vedeta.

"Aș fi avut nevoie de câteva zile să cunosc în amănunt toate facilitățile acestui oraș plutitor. Mi-am promis mie însămi să revin pentru ceea ce ar putea fi o croazieră de neuitat. Odată ce ai urcat la bordul MSC Divina nu mai poți scăpa de această tentație. Am cunoscut români frumoși care lucrează pe vas, unul dintre ei este fiind cel care mi-a facut fotografiile cu Sophia Loren si Gerard Depardieu și căruia îi multumesc!”, declară Andreea Marin Bănică.

Tonuri bogate de roșu, lămpi unicat și covoare din piele de animale sălbatice decoreaza cabina Sophiei Loren de pe vas.  Pe pereți pot fi văzute fotografii ale artistei din rolurile sale memorabile și tot aici se găsește și o copie a mesei de toaletă a actriței.

Nava oferă multiple facilități de relaxare și petrecere a timpului liber: 10 baruri, 5 restaurante, un centru sportiv, pistă de alergare, teren de baschet și de tenis, un cinema în aer liber și un cinema 4D, un simulator de F1, cazinou, 4 piscine, facilitai pentru copii.

Apartamente și dotări de lux

De asemenea, ca şi pe celelalte nave de croazieră ale flotei MSC, şi pe Divina se va regăsi conceptul de MSC Yacht Club - apartamente de lux care beneficiează de zone lounge, bar, restaurant, zonă cu piscină şi Jacuzzi, lift privat pentru accesul la MSC Aurea SPA,  precum şi de serviciul de majordom disponibil 24 h/zi, toate acestea pentru a oferi servicii de cea mai înaltă calitate pasagerilor.

MSC Divina cântăreşte 140 000 tone şi are capacitatea de a transporta 4363 pasageri. Numărul punţilor este de 18, dintre care 13 sunt destinate cabinelor pentru pasageri şi poarta numele zeilor din  mitologia greaca: Urano, Afrodite, Aurora, Giunone, Artemide, Zeus, Mercurio, Cupido, Iride, Minerva, Apollo, Saturno şi  Elios.

MSC Divina beneficiează şi de cele mai puternice motoare (21.8 MW fiecare motor) precum şi un sistem de producere a apei, care consumă  cu 40 % mai puţină energie, având astfel un impact sporit asupra protecţiei mediului.

MSC este una dintre cele mai noi şi moderne flote de vase de croaziera din lume. Lansată acum 9 ani, MSC cuprinde 12 nave de croazieră ce operează circuite în Mediterana, Caraibe, Europa de Nord, Emiratele Arabe, Africa şi America de Sud.

Achiziţionarea pachetelor de călătorie pentru croaziera inaugurală MSC Divina se poate face în România prin intermediul agenţiei de turism Aerotravel Lufthansa City Center, str. Doamnei 27-29, numar de telefon +4 021 313 74 85, www.aerotravel.ro.  Peste 400 de romani se afla deja la bord, pentru că au ales sa își petreaca vacanța în prima croazieră a vasului MSC Divina.

Foto: Aerotravel/MSC – Daniel Lare




 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod