Andreea Dogaru, creatoarea de modă care-și poartă cu mândrie propriile ținute!

În timp ce alți creatori de modă autohtoni fac haine superbe, dar pe care ei nu le îmbracă, designerul Andreea Dogaru poartă cu mândrie vestimentațiile create de ea.
Andreea Dogaru își croiește hainele de prezentare pe măsurile sale. De altfel, ea arată la fel de bine ca modelele pe care le are în prezentare. Tânăra creatoare din Craiova are în garderobă numeroase ținute unicat, întrucât, de multe ori hainele pe care le creează, le păstrează numai pentru ea.

Andreea Dogaru a debutat în anul 2010 în lumea designerilor vestimentari români, devenind în scurt timp un nume foarte apreciat în România. În 2013 a fost desemnată cel mai bine cotat designer al anului.
A fost declarată designerul anului 2014 în România și a ajuns deja la peste 30 de colecții, pe care le prezintă pe podiumurile  naționale și internaționale de modă, iar în decembrie 2015, a fost declarată cel mai bun designer de couture la Romanian Fashion Awards.

Cu o viziune artistică deosebită, Andreea Dogaru valorifică în creaţiile sale atât partea creativă a modei, cât şi pe cea comercială creând piese inedite ca design realizate pentru a fi purtate şi în afara scenei.


Andreea Dogaru se joacă mai mereu cu structurile şi formele astfel încât să pună în valoare trupul feminin şi să evidenţieze eleganţa şi misterul acestuia.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod