Andreea Balan, Mircea Geoana, Andreea Raicu, Raed Arafat sustin campania impotriva discriminarii "De la mine ai un NU"

Campania manifest „De la mine ai un NU” continuă să atragă voci importante din diverse medii, recent Andreea Balan si Mircea Geoana s-au alăturat personalităților care au spus „NU” discriminării.
Campania a fost lansată de către ActiveWatch și își propune să sancționeze discursurile publice făcute fără responsabilitate care instigă la discriminare și intoleranță. Campania prezintă o serie de testimoniale video aparținând unor persoane publice cu notorietate, reprezentanți media și formatori de opinie care au spus “NU” discriminării, apăsând sugestiv un buton roșu. Printre aceștia se numără Maurice Munteanu, Robert Rațiu, Cristina Bazavan, Simona Tache, Raed Arafat, George Ivașcu, Andreea Raicu și alții.

Campania a strâns peste 6.000 de oameni în prima săptămână de la lansare și va continua în următoarele două săptămâni.
Fiecare apăsare de buton este contorizată pe platforma online www.delamineaiunNU.ro, publicul fiind invitat și el să se alăture inițiativei.
 
Mircea Geoană a postat pe contul personal de FB un mesaj video filmat prin care spune „NU” discriminarii de orice fel (https://www.facebook.com/mircea.geoana?fref=ts; youtube: https://www.youtube.com/watch?v=4IFCVvePo-U&feature=youtu.be) alaturi de hashtag-ul campaniei #delamineaiunnu.

 Cei care doresc să se alăture inițiativei ActiveWatch pot spune un “NU” discriminării intrând pe platforma www.delamineaiunNU.ro  și apăsând butonul roșu al campaniei.  Susținătorii campaniei sunt încurajați să încarce propriile declarații video pe paginile personale de Facebook, semanlizându-le prin hashtag-ul campaniei #delamineaiunNU!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod