Andreea (Amadeus), costum cu led-uri asa cum isi dorea Michael jackson sa poarte in ultimul turneu!

A oferit cel mai spectaculos concert din cariera! - FOTO

Andreea Runceanu, liderul trupei Amadeus, a uimit publicul select prezent la un recent eveniment exclusivist printr-un concert la vioara spectaculos pentru care a adoptat o noua tinuta de scena speciala si a imbinat acordurile muzicii cu proiectii impresionante pe ecran LED gigant de 100 de metri patrati.

Talentata artista a urcat pe scena purtand un costum inovator care, prin comanda bluetooth, se aprinde si lumineaza in intuneric, putand oferi chiar si jocuri de lumini spectaculoase.

Costumul este axat pe tehnologia de ultima generatie Pulse, aceeasi la care si regretatul Michael Jackson si-a dorit sa apeleze pentru costumele din ultimul sau turneu, This is it.

Andreea a interpretat la vioara electrica un medley compus din compozitii clasice precum “Carmina Burana” sau “Furtuna” lui Vivaldi, dar si piese proprii precum “Unstoppable”, lansata anul trecut alaturi de Amadeus.

Prestatia Andreei Runceanu a fost insotita de proiectii grafice exceptionale pe un ecran led de 100 de metri patrati, cei mai buni specialisti din industrie imbinand perfect muzica de calitate a artistei cu  efectele vizuale de ultima generatie.

Organizatorii evenimentului Camerei de Comert Romano-Germane au invitat-o pe Andreea Runceanu sa sustina acest recital la Palatul Parlamentului cunoscand muzica si concertele de calitate pe care aceasta le sustine alaturi de colegele ei din trupa Amadeus.

Formatia si-a extins de cateva luni formula cu care evolueaza in concerte, cantand la instrumente si cu voce alaturi de un band live, avand pregatit un show exceptional, cu ecran LED, proiectii, efecte speciale si un repertoriu cu peste 100 de piese romanesti si internationale.

Amadeus concerteaza la evenimente exclusiviste de peste hotare.

In ultimii ani trupa a fost invitata sa sustina spectacole in cadrul evenimentelor de lansare a brandurilor internationale de lux, precum si la decernarea premiilor Formula 1 de la Viena, Fete de la Musique, Shanghai World Expo sau Carnavalul de la Venetia.


Foto: Marooni

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod