VEDETELE INDUSTRIEI MUZICALE DEFILEAZĂ PE COVORUL ROȘU ÎN CADRUL EMISIUNII LIVE FROM THE RED CARPET: PREMIILE GRAMMY 2015

Urmăriți sosirea vedetelor pe covorul roșu al Premiilor Grammy în noaptea de duminică 8 spre luni 9 februarie, de la ora 1:00.

Cele mai importante distincții din industria muzicală, Premiile Grammy, se vor decerna duminică, 8 februarie 2015, la Staples Center din Los Angeles. În noaptea de duminică spre luni, începând cu ora 1.00, E! vă însoțește pe covorul roșu al acestui eveniment, în care gazdele emisiunii vă oferă perspectiva ”din culise” asupra celor care sosesc la festivitate, prezentându-vă interviuri în exclusivitate cu starurile nominalizate pentru cea mai aşteptată gală de decernare a premiilor din lumea muzicii.



De asemenea, miercuri, 11 februarie, de la ora 22:00, urmăriți Fashion Police: Premiile Grammy 2015.

Kathy Griffin, alături de Giuliana Rancic, Kelly Osbourne și Brad Goreski vă prezintă cele mai reuşite şi cele mai neinspirate apariţii de pe covorul roşu, interviuri, imagini în exclusivitate şi comentarii legate de moda celei mai importante seri a anului, din industria muzicii.

Așadar, nu uitați: Live From The Red Carpet: Premiile Grammy 2015 se va transmite în noaptea de 8 spre 9 februarie, numai la E!, începând cu ora 1:00, iar miercuri, 11 februarie, de la ora 22:00, E! va difuza Fashion Police: Premiile Grammy 2015.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod