Anda Adam canta de Revelion in Ucraina pentru 20.000 de euro

7 Decembrie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Anda Adam canta de Revelion in Ucraina pentru 20.000 de euro

Anda Adam este unul din cei mai de succes artisti romani peste hotare, piesele ei devenind . hituri nu doar in Romania, ci si in Turcia, Rusia, Bulgaria, Spania, Portugalia sau Marea Britanie.

In Ucraina, frumoasa cantareata este o abonata a posturilor de radio si, prin urmare, concertele sale sunt la mare cerere. Drept dovada, a fost ofertata sa cante in noaptea de Revelion pentru suma de 20.000 de euro.

Anda Adam va sustine in noaptea dintre ani un super concert in care va canta cele mai cunoscute hituri ale sale, de la „Feel” sau „Love on you”, pana la „pAnda mAdam”.

Incepand de saptamana viitoare, Anda va intra intr-o campanie puternica de promovare, posterele sale urmand a impanzi bulevardele si strazile ucrainienilor.

„Abia astept sa deschid sticla de sampanie alaturi de cei 35.000 de oameni, cat sunt asteptati sa participe la concert. Voi striga in acelasi timp cu ei „Z Dnet Narojenia”, adica „La multi ani” in ucrainiana. Sunt sigura ca va fi un spectacol magnific, mai ales ca ucrainienii sunt renumiti pentru concertele organizate in aer liber”, declara Anda Adam.

Dupa concertul de Revelion, Anda Adam va sustine un amplu turneu in Ucraina, detaliile urmand a fi anuntate cat de curand.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod