Anca Țurcașiu, despre povestea divorțului: "Totul a fost împotriva mea!"

Anca Țurcașiu și soțul ei au fost nevoiți să dea dezmințiri în presă după ce în weekend nașul lor a anunțat că ei au divorțat


Nu am divorțat și nici nu am de gândAnca Țurcașiu
"M-a luat prin surprindere aiureala și avalanșa asta. Mai ales că eu sunt un om atât de discret, elegant, la locul meu și nu mă interesează nici un fel de discuție cu nimeni și nu sunt interesată să apar pe genul acesta de subiecte. Țânțăreanu e un năstrușnic și un glumeț, un tip care face afirmații, așa se joacă mereu și a cam exagerat. De fapt cu siguranță a exagerat. M-a supărat, dar eu îl iert", a mai spus Anca Ţurcaşiu pentru Click!

 

Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
22 Septembrie 2014
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Mihai Traistariu pe 23 Sep 2014, 09:32
    Puteti fredona vreo melodie din cantecele ratatei asteia ?!?...

    De figuranta asta nu se mai interesa nimeni , pentru ca , nu-i asa , cine tine minte sa fredoneze un cantec al acestei slabe interprete , cum sunt de ex. melodiile ramase de la Dan Spataru si atunci s-a gandit cutra aia imbogatita de pe urma Bancorex-ului , Tantareanu, sa mai aduca aminte lumii ca mai traieste si proasta asta... Ce premii importante a primit impostoarea asta care se da drept cantareata ?!? Am rezistat cam 10 minute (cu tot cu genericul de la inceput) sa urmaresc filmul ala cu tipa asta , cand trebuia sa participle la un concurs de Miss prin Rusia , parca... Nici indienii nu scot asemenea film prost !!! Ce mai vrei fa proasto de la public , daca nu ai excelat in muzica sau ce sa mai zicem ca "actrita" ?!?... Stai dracu' in banca ta si lasa-ne in pace !!!

    2
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod