Ana Pal, tânăra care i-a dat un cap în gură unui adversar de la Survivor, a avut o viață plină de neajunsuri: „A devenit mamă la 19 ani, din întâmplare”

Antrenorul Faimoasei Ana Pal a vorbnit despre comportamentul ei, dar și despre viața pe care a avut-o, după incidentul violent.
Ana Pal a fost eliminată de la Survivor România după ce l-a lovit cu capul în gură pe Războinicul Andrei. Perzentatorul emisiunii a anunțat că un astfel de comportament nu este acceăptat în show-ul din Republica Dominicană și, cu părere de rău, a anunțat că luptătoarea fsot descalificată din competiție.

Antrenorul Faimoasei Ana Pan a venit în platoul FanArena pentru a discuta despre incidentul violent al căruit protagonistă a fost tânăra mămică. El a povestit că este foarte muncitoare, că are un băiețel pe care îl crește singură și că nu a avut o viață deloc ușoară.


„Are un copil, se numește Ștefan are 6 ani și locuiește în Bacău. Momentan locuiește cu fratele Anei, Pavel, și cu sora lor mai mică, în vârstă de 17 ani.

Din câte știu eu, a avut o copilărie foarte grea. Face parte dintr-o familie de opt frați, de la 25 de kilometri de Bacău. A devenit mamă la 19 ani, din întâmplare. A fost alegerea ei să păstreze copilul. De când este la noi, de doi ani, a avut o ascensiune foarte bună. Din cțte știu, doi frați, cei mai mici, sunt cu probleme locomotorii, imobilizați la pat.
Părinții ei au grijă de ei, au rămas la sat. Ana s-a mutat la Bacău și locuiește cu fratele ei, cu sora și cu fiul ei, Ștefan”
, a povestit Antrenorul Faimoasei Ana Pal. Citește continuarea pe WOWbiz.ro
wowbizro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod