Amna, primul artist român care va cânta pe aceeaşi scenă cu Adele, PSY şi Pitbull!

Amna, solista care se bucură de un veritabil succes internaţional graţie hiturilor sale şi, în mod special, a piesei “Tell Me Why”, va deveni luna viitoare, primul artist român care va cânta pe aceeaşi scenă cu celebrii Adele, PSY şi Pitbull.

După succesul din Europa şi America Latină, Amna cucereşte acum şi Africa, artista fiind de două ori nominalizată la Tunisia Music Awards, eveniment programat să se desfăşoare la Grand Hotel din Tunis, pe 16 martie.

Acesta este cel mai important eveniment muzical de pe continentul african, iar printre numele mari confirmate să susţină recitaluri în acest an se numără Adele, PSY, Pitbull şi David Guetta. “La asta chiar nu m-am aşteptat.

Ştiam că piesele mele sunt în topuri şi în Tunisia, însă când am fost contactată pe organizatori şi mi s-a propus să cânt pe aceeaşi scena cu Adele, PSY sau Pitbull am crezut că totul este doar o glumă. Tot aşteptam să-mi spună cineva că e o păcăleală în avans de 1 aprilie, însă din fericire nu este aşa şi o să susţin un show de 6 minute în cadrul acestui eveniment”, declară Amna.

Mai mult, artista are şi mari şanse sa fie premiată în cadrul acestei Gale, fiind nominalizată la două categorii: Best Female şi Best New Artist.
“Mă onorează nominalizările şi sunt convinsă că am mulţi fani în Tunisia care mă vor vota, întrucât piesa Tell Me Why a stat multă vreme pe primul loc în topurile radio. Chiar îmi doresc să vin acasă cu un premiu. Pregătesc în aceste zile un show special pentru eveniment şi promit să fac poze cu Adele, preferata mea, dar şi cu PSY”, mai declară artista.

Amna nu este însă singurul artist din România cu nominalizari la Tunisia Music Awards, muzica românească fiind în mare vogă în ţara nord-africană.
Alături de Amna mai sunt nominalizaţi Inna, Radio Killer şi Mandinga.

În toamna anului trecut, Amna a făcut furori în Columbia, unde a fost cap de afiş la evenimentul muzical organizat de reţeaua de Radio 40 Principales. Artista a fost primită ca un adevărat star internaţional şi a cântat în faţa a 80.000 de oameni.

1 din 4

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod