Alexandru Ciucu propune sacourile în culori tari pentru sezonul toamnă-iarnă 2012-2013

Designerul de costume masculine Premium, Alexandru Ciucu, propune pentru sezonul de toamnă sacourile în culori tari.
Designerul de costume masculine Premium, Alexandru Ciucu, propune pentru sezonul de toamnă sacourile în culori tari.
 
Noile sale creații, incluse în colecția “L’Homme. Roi 2012”, realizate din lână S’160, lână cu mohair, lână cu mătase, dar și bumbac și in, pot fi purtate atât cu jeans, cât și cu pantaloni clasici, din bumbac.

Alexandru Ciucu propune sacouri în culori precum roșu, galben, turqoise, lila și albastru navy, potrivite atât pentru petrecerea timpului liber, cât și la școală sau la birou, în limitele rigorilor job-ului.

“Pentru colecția din acest an, am mizat și pe culori vii care completează astfel celelalte piese  vestimentare ale colecției, clasicul gri, bej, negru sau alb.
Atelierul meu este din ce în ce mai des vizitat de tineri care m-au rugat să extind paleta coloristică a costumelor mele”
, declară Alexandru Ciucu.

Designerul a îmbinat astfel croiala impecabilă, realizată în singurul atelier Premium de costume masculine din România, cu un puseu cromatic îndrăzneț .

Rezultatul, colecția “L’Homme. Roi 2012”, vine să înveselească, prin culoare și linii elegante, garderoba bărbaților din România, sezonul toamnă-iarnă 2012-2013.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod