Alexandru Ciucu, mesaj de pace in Crimeea pe podium! A lansat noua colectie intr-o maniera unica in Romania!

Alexandru Ciucu a surprins la finalul prezentarii noii sale colectii, Miss&Mister Bespoke 2014, purtand un tricou ce avea imprimat mesajul „Make LOVE, not CRIMEa”, cu directa trimitere la situatia tensionata din peninsula. Prezentare de catwalk a noii linii vestimentare a inclus proiectia unui film realizat de Alexandru Ciucu, in cadrul caruia designerul a explicat valoarea unei creatii bespoke, dar si invitatia ca publicul din sala sa voteze vestimentatia preferata, pe baza unor chestionare primite alaturi de catalogul noii nolectii.
Alexandru Ciucu a prezentat noua colectie, Miss&Mister Bespoke 2014, in cadrul unui eveniment prezentat de Alina Sorescu si Virgil Iantu, la care au participat peste 200 de persoane. Vedete din showbiz, oameni de afaceri si reprezentanti ai Mass Media au umplut pana la refuz sala Le Diplomate din incinta Athenee Palace Hilton Bucuresti, unde au urmarit un show fashion pus in scena printr-un concept inedit.

Prezentarea de pe podium a fost deschisa de proiectia unui film, realizat de Alexandru Ciucu, in care designerul a explicat valoarea unei creatii bespoke, in regim de croitorie, in comparatie cu cea made-to-measure.

Zeci de vedete din lumea showbiz-ului au luat parte la prezentare. Printre acestea, Alina Sorescu, Virgil Iantu, Kristina Dragomir, Carmen Negoita, Mirela Stelea, Albertina Ionescu, Octavia Geamanu, Marian Ionescu, Vlad Mirita, Anca Serea, Sophia, Irina Mohora, Tani Budi, Giulia Nahmany, Dan Cruceru, Ioana Maria Moldovan, Andrei Leonte, Oana Roman, Catinca Roman, Andreea Runceanu si Patricia Cimpoiasu de la Amadeus, Maria Radu, Bianca Ionita, Bogdan Vladau, Jorge, Diana Enciu, Alina Tanasa, Andreea Perju, Alexandra Murarus, Mirela Vescan, Andrei Nourescu, Nicoleta Luciu, Florentina Opris, Sorin Marcus, Alexia Talavutis.

Evenimentul a avut un caracter interactiv.
Invitatii au avut ocazia de a regasi piesele vestimentare prezentate pe podium in catalogul asezat pe fiecare scaun al salii si astfel au putut nota intr-un formular de selectie creatiile favorite.

In urma sondajului, cei peste 200 de invitati au decis piesele vedeta ale colectiei din categoria Relax, Business, Ceremony, precum si rochia favorita din cadrul primei linii “The Magic Black Dress” lansata de designer.

La finalul prezentarii, dupa recitalul special al Alinei Sorescu si al lui Vlad Mirita, acompaniati la pian de Andrei Tudor, Alexandru Ciucu a aparut pe scena, in aplauzele invitatilor, purtand un tricou pe care era imprimat mesajul Make LOVE, not CRIMEa, cu directa trimitere la situatia tensionata din peninsula Crimeea.

"Cred ca este de datoria fiecaruia, dar mai ales a persoanelor publice, sa ia atitudine de fiecare data cand sunt incalcate drepturile unor oameni si mai ales ale unui stat suveran.
Cu atat mai mult cu cat acest lucru este facut cu violenta si atat de aproape de Romania",
declara designerul.

Noua colectie Miss&Mister Bespoke 2014 include costume masculine din categoria RELAX, BUSINESS si CEREMONY si, in premiera, o linie de rochii office si cocktail.

„Am ales negrul ca unica dimensiune cromatica, pornind de la conceptul de Little Black Dress, pe care l-am transformat neoficial in The Magic Black Dress. Am ales ca elemente definitorii, pentru colectia de dama, dantela si catifeaua neagra. Am fost intrebat de ce am optat sa creez rochii de cocktail, dupa o perioada atat de indelungata dedicata vestimentatiei masculine. Am raspuns simplu: pentru ca, purtand o tinuta creata de un barbat, orice femeie va avea garantia ca este irezistibila sexului opus. Am creat pentru femei asa cum si-ar dori barbatii sa le vada imbracate. Femeia rafinata, cu stil, de o eleganta sobra, decenta si, totusi, indrazneata”, declara Alexandru Ciucu.

Principalele directii pe care colectia Miss&Mister Bespoke 2014 le aduce in vestimentatia masculina in acest an sunt carourile mari si sacoul la doua randuri.

“Trendul international se indreapta tot mai mult catre costume in carouri mari si culori indraznete pentru zona de RELAX, si dungi late pentru segmentul de BUSINESS.
CEREMONY ramane o categorie unde predomina in continuare negrul, chiar daca albastrul bleumarin castiga teren. Spre deosebire de celelalte doua categorii unde costumul revine in forta, aici, cu exceptia smokingului, varianta de sacou sau redingota cu pantalon detine in continuare suprematia. Materialele folosite in colectia masculina sunt lana 100%, S'160, combinatia de lana cu casmir, si lana cu matase in cazul CEREMONY”,
declara Alexandru Ciucu.

Cu o activitate de peste 15 ani in lumea modei, Alexandru Ciucu este, din 2010, furnizorul oficial al Casei Regale a Romaniei.

In primavara anului trecut, designerul a primit un nou titlu de Furnizor al Casei Regale a Romaniei, multumita serviciilor impecabile oferite, fiind ridicat la rangul de maestru si va asigura vestimentatia membrilor familiei regale pentru urmatorii trei ani.

Costumele realizate de Alexandru Ciucu sunt purtate inclusiv de reprezentanti ai caselor regale din Europa, printre care Principele Albert de Monaco si Regele Simeon al Bulgarilor.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod